Massages

Verbondenheid… één van de belangrijkste behoeften van een mens.

Maar soms lukt het je even niet om die verbinding te vinden.

Een massage helpt je om je balans weer te vinden en thuis te komen bij jezelf.

Weer thuiskomen bij jezelf

Op meerdere dagen in de week kun je heel gemakkelijk – online – een massage boeken bij Manon; een Shiatsu-massage of een ontspannende ‘deep relax’-massage met olie. Beide kunnen ondersteunend zijn bij verschillende gezondheids-issues.

Vanuit een diepgewortelde motivatie is Manon graag de schakel tussen de leegte die je ervaart wanneer je je niet verbonden voelt en de volheid van het verbonden zijn met jezelf en je omgeving. Het helen van deze verbinding is haar persoonlijke drijfveer.

Shiatsu massage bevordert de vitaliteit en kan effectief zijn bij onder meer burn-outklachten, vermoeidheid door stress, rug- schouder- of nekpijn, frequente hoofdpijn en vele andere verstoringen in je energiehuishouding.

Een massage met olie kan je – naast diepe ontspanning – ook meer energie geven, je spieren worden losgemaakt en je voelt de spanning uit je lijf gaan. Dus ook zonder dat je directe klachten hebt, kan een massage heerlijk zijn voor je lijf én preventief werken.

Shiatsu Massage Therapie

Een Japanse manier van masseren die de oorzaak van een gezondheidsissue aanpakt en het zelfgenezend vermogen van het lichaam in werking zet. De energiebanen (meridianen) worden aangeraakt, gemasseerd en gestrekt waardoor je meer ruimte in je lijf ervaart. Bovendien kan - altijd in overleg – een combinatie worden gemaakt van massage met japanse acupunctuur, cupping of moxa.

Deep Relax Massage

Deze massage is diep ontspannend en werkt met natuurlijke olie. Ook hierbij worden shiatsu technieken ingezet, wat een heel fijne diepgang geeft en een heerlijke beleving.

Tijdens een retreat

Ook tijdens retreats geeft Manon regelmatig massages. Vooraf bespreekt ze graag de mogelijkheden, waarna iedereen op een heel persoonlijke behandeling kan rekenen.

Over Manon

Mijn grote inspiratiebron is de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM). Deze eeuwenoude holistische geneeskunde slaat de noodzakelijke brug tussen het fysieke, het psychische en het emotionele. Persoonlijk ervaar ik dat we niet alleen ons lichaam, ons denken of ons voelen zijn, maar een unieke samenstelling – een verbinding – van energetische materie.

Deze energie wordt in de TCM ook wel qi of chi genoemd. Pijn of ongemak komt vaak door disbalans in de chi-huishouding. Mijn doel is om – via mijn handen – je opnieuw de verbinding met jezelf te laten ervaren, zodat je balans wordt hersteld en je weer thuiskomt bij jezelf.

Mijn bedrijf heb ik Mama Chi Massage genoemd. Als dochter en moeder staat Mama voor mij symbool voor gevend, verzorgend, liefdevol, veilig en beschermend. Chi verwijst vanzelfsprekend naar energie. Deze energie geef ik graag aan je door tijdens mijn Shiatsu-behandelingen en Deep Relax Massages.