Cabaret met Madelijne Kool!

Schuif aan in de moestuin of in de tuin van de Villa!

Madelijne Kool presenteert een muzikaal cabaretprogramma met een actueel thema: waar begin je mee, na Corona? In ‘We Moeten Ergens Beginnen’ gaat ze aan de slag met een instapcursus circulaire economie, papieren selfies, een digitale detox en een flinke dosis zelfreflectie.

Kool in de moestuin (en ander groen)

Handgeplukte lichte gedichten (haar ‘Papieren Selfies’), liedjes die je ontroeren en soms hard laten lachen, ontregelende verhalen en flarden uit haar nieuwe voorstelling ‘We Moeten Ergens Beginnen’: Madelijne Kool speelt, onder begeleiding van Nicolaas Duin op de piano, midden in het groen een smakelijk muzikaal cabaretprogramma.

Kool gaat o.a. aan de slag met een instapcursus circulaire economie, de liefde, een digitale detox en hoe het straks verder moet na corona. Daarbij spaart ze zichzelf en de wereld om haar heen niet.

Teksten: Madelijne Kool, begeleiding piano: Nicolaas Duin, regie: Maikel Steur

Praktische zaken

Je kunt kiezen uit 3 voorstellingen:

Vrijdag 27 augustus
CABARET IN DE MOESTUIN – special met diner
Altijd al een cabaretvoorstelling willen meemaken in een moestuin? Op deze avond kun je genieten van Madelijne Kool terwijl je tussen de venkel, bietjes, en geurige kruiden zit. Van tevoren verzorgt restaurant Bij de Tuinman een heerlijk 3-gangendiner van fijne groenten.

Tijd: 18:30 – 21:30 uur

Kosten: € 65,- per persoon (voorstelling in de moestuin én 3-gangendiner)

Zaterdag 28 augustus
CABARET IN DE VILLA – avondvoorstelling
Laat je onderdompelen in de wereld van Madelijne Kool tijdens de avondvoorstelling in de tuin van de Villa. Tussendoor brengen we je iets lekkers.

Tijd: 20:00 – 21:30 uur (je bent welkom vanaf 19:30)

Kosten: € 27,50 per persoon (voorstelling in de Villa tuin én iets lekkers)

Madelijne Kool

Madelijne Kool won in 2019 de Persoonlijkheidsprijs en de Publieksprijs van het Utrechts Kleinkunst Festival. Ze maakte het album ‘Kool komt Binnen’ en is een vaste schrijver van het actuele slotlied bij de Open BAC in Amsterdam.

Het afgelopen jaar speelde ze de ‘Online Mini Vakantie’, deed ze aan telefonische comedy via Goodtimestories.nl. Ze ontwikkelde het platform Inspirationwalkers.nl en ‘Your Art Museum’.

Kool heeft 4 dochters, groeide op in Zeeland en woont nu in het Gooi.