Dankbaarheid - neem er even de tijd voor

Dankbaarheid… als alles geweldig gaat in je leven, sta je hier soms maar weinig bij stil. En in uitdagende tijden is het soms een hele kunst om dankbaarheid te voelen.

Maar of het nu goed met je gaat of juist niet, dankbaarheid maakt iets in je los waardoor je je lichter voelt, makkelijker kunt relativeren en meer verbonden met de mensen om je heen.

Hoe moeilijker je het vindt, des te mooier als het lukt

Schuif online aan bij onze kachel – waar en wanneer je maar wilt – samen met Fleur Brockhus, Nawras Altaky en Lucas Dols. Met een grote contrabas en een ud spelen Nawras en Lucas liedjes van dichtbij en ver weg over wat diep in je hart leeft en de nieuwe zon die gaat schijnen bij ieder nieuw begin.

Fleur neemt tijdens een meditatie je gedachten mee naar waar jij je dankbaar voor voelt… misschien iemand die je leven lichter maakt? Die jou onvermoeibaar bemoedigt? Iemand van vroeger, de natuur of misschien ben je jezelf wel dankbaar? Ook heeft ze nog een aantal ideeën over hoe je dit thuis kunt doen, bijvoorbeeld met je kinderen of even helemaal voor jezelf.

En als je op het einde dankbaarheid voelt voor deze momenten en je de mogelijkheid hebt, ondersteun dan het werk van Sounds of Change met een donatie.

Schuif je graag even aan? Via de onderstaande link kun je ons vinden! En op zaterdag 23 januari kun je – als alles hopelijk weer wat meer mogelijk is – live meedoen met een workshop door Fleur en Lucas.

Een mooi kado aan jezelf en Sounds of Change!

Sounds of Change gebruikt de kracht van muziek om mensen in staat te stellen sociale verandering teweeg te brengen. Ze trainen lokale Community Builders om zelf muziek in te zetten tijdens hun werk met kinderen en jongeren in vluchtelingenkampen en achterstandswijken.

Sounds of Change is actief in Libanon, Jordanië, Egypte, Noord-Irak, de Westbank en in Nederland.

Je kunt op meerder manieren ondersteunen, van een eenmalige bijdrage tot een maandelijks bedrag. Zo maak je het werk van Sounds of Change mogelijk; van het opleiden van trainers tot het beschikbaar stellen van instrumenten. En help je mensen – kinderen en volwassenen – in moeilijke omstandigheden om zich weer verbonden te voelen.

Hier zie je Sounds of Change aan het werk…