Rondom oud & nieuw op De Hoorneboeg

Als het ene jaar overgaat in het andere … een bijzondere periode waarin je behoefte kunt hebben om eens even stil te staan bij het een en ander.

Hoe is het afgelopen jaar voor je geweest? Waar kijk je met dankbaarheid op terug? Wat was onverwacht en hoe ben je daarmee omgegaan?

Ook is het natuurlijk één van de periodes waarin je tijd kunt nemen voor de verlangens die in je leven: hoe zien ze eruit en hoe zouden ze dichterbij kunnen komen? En als je iets achter wilt laten dan is de drempel tussen oud & nieuw wel een heel mooie om dit te bekrachtigen.

Helaas...

Geen agenda items gevonden, probeer opnieuw te filteren.

Winter op De Hoorneboeg

Één of meerdere dagen van een afstandje naar je leven kijken, kan je net op een ander spoor brengen. In de periode rond oud en nieuw geven meerdere trainers één- of meerdaagse retraites – steeds met verschillende thema’s.

Een retraite van één dag kun je overwegen als je een keer wilt kennismaken of de verbinding met jezelf weer even wilt voelen. Als je meerdere dagen blijft, heb je meer tijd om de diepte in te gaan en maak je nog meer ruimte voor nieuwe ervaringen.

Je bent altijd in goede handen, kunt lekker naar buiten (het is heerlijk op de heide en in het bos – ook in de winter…), je verblijft op een fijne plek en op welke dag(en) je ook komt: er wordt met liefde voor je gekookt.

We zien je graag!