ONTDEK JE ENERGIE EN TRAIN JE INTUÏTIE

Workshop | Do 29 december | Met Daniëlle Emmerik


Het leren luisteren naar je innerlijke stem en kunnen vertrouwen op je intuïtie is het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven. Iedereen heeft intuïtie, maar weinig mensen weten hoe ze deze prachtige wijsheid ook echt kunnen gebruiken. Deze dag vertelt Daniëlle je meer over intuïtie en wat het voor je kan doen.

Hoe ziet de dag eruit?

Je intuïtie is met recht je super power te noemen. In onze cultuur is er weinig aandacht voor en tijdens je opvoeding en gebeurtenissen in je leven verlies je vaak het contact met deze essentie. Ook zijn er allerlei prikkels die je afleiden… misschien herken je het wel?

Deze dag vertelt Daniëlle je meer over intuïtie en wat het voor je kan doen. Welke vormen neemt het bijvoorbeeld aan? Ook ga je zelf op verkenning: hoe werkt het bij jou, wat merk je op bij jezelf? Al oefenend en met nieuwsgierigheid begin je met het herstellen en verdiepen van het contact met je essentie: dat wat je ten diepste bent. Meditaties, visualisaties en verschillende energetische oefeningen helpen je daarbij.

Aan het einde van de dag heb je een glimp opgevangen van jouw innerlijke wijsheid.

Alle details op een rij

Datum
Donderdag 29 december 2022

Tijden
Van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 9:30 uur ben je welkom.

Kosten
€ 150,- inclusief koffie/thee, lunch en iets lekkers tussendoor.

Parkeren
€ 5,- per auto. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Ter plekke is dit helaas niet meer mogelijk. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

De plek
Deze workshop wordt gegeven in In de Luwte.

Over Daniëlle Emmerik

Danielle Emmerik is expert op het gebied van spiritualiteit. Ze is geboren met een gave en heeft al meer dan 15 jaar haar praktijk Insight-In, waarin zij mensen begeleidt bij healing, transformatie en purpose. Ook geeft ze al jaren intuïtietrainingen.

“Ik wil je helpen je trauma’s te helen, te groeien en te transformeren. Dit doe ik niet alleen, maar met behulp van de spirituele wereld. Ik gun jou een leven waarin je je volle potentie kan leven en je overvloed ervaart, op elk gebied. Het is mijn levensdoel jou te connecten met je diepste zelf, jouw intuïtie.”