Op zoek naar antwoorden

Lezing | Do 5 januari | Met Wiggert Meerman


In deze tijd van chaos en verandering zoeken veel mensen naar antwoorden. De persoonlijke zoektocht van Wiggert bracht hem naar Brazilië, waar hij wekenlang bij een inheemse stam verbleef. Op uitnodiging van het stamhoofd nam hij deel aan een eeuwenoud ritueel om zijn ziel te reinigen.
Hij vertelt over deze zware beproeving, de demonen die hij daar onder ogen kwam en hoe deze reis zich aandiende. Ondertussen ga je ook zelf op zoek naar antwoorden op je eigen levensvragen.

Hoe ziet de avond eruit?

In zijn zoektocht naar zelfontwikkeling leefde bij hem een diepe wens om een tijd in isolatie te spenderen – weg van anderen, weg van de digitale wereld en alleen met zichzelf. In september 2016 bracht hij daarom tijd door bij een inheemse stam, diep in het woud van de Amazone. Hij nam deel aan een plantdieet, een sjamanistische traditie voor spirituele zelfontwikkeling. De intense ervaringen en inzichten die hij daar opdeed, beschrijft hij in zijn boek ‘Op zoek naar antwoorden’.

Wiggert vertelt openhartige over hoe hij ten prooi viel aan de gevaren van onze ‘moderne jungle’: de niet te winnen strijd van zichzelf vergelijken met anderen, succes najagen, hebzucht en het contact verliezen met zichzelf. Het ritueel geeft weer hoe onze voorouders antwoorden vonden op levensvragen. Afgezonderd in de natuur, onder begeleiding van sjamanen en door middel van een mysterieus medicijn, kwam hij tot antwoorden.

Tijdens de avond leer je meer over de inheemse geheimen om tot innerlijke rust te komen, krijg je hulp bij het vinden van je eigen missie en helderheid over je toekomst, het loslaten van het verleden en hoe je uit je hoofd komt – terug naar je gevoel.

Alle details op een rij

Datum
Donderdag 5 januari 2023

Tijden
Van 20:00 tot 21:30 uur. Vanaf 19:30 uur ben je welkom.

Kosten
€ 35,- inclusief koffie/thee en iets lekkers tussendoor.

Parkeren
€ 5,- per auto. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Ter plekke is dit helaas niet meer mogelijk. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

De plek
Deze lezing wordt gegeven in het Clubhuis van de Villa.

Over Wiggert Meerman

Wiggert Meerman is spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, coach en avonturier. Hij helpt ondernemers, leiders en high performers hun eigen stam te bouwen in rijkdom, gezondheid en liefde.

De inzichten die hij opdeed tijdens zijn zoektocht naar antwoorden – een reis door het Amazonewoud, zijn verblijf bij een inheemse stam en het intense ritueel waar hij aan deelnam – beschrijft hij in zijn boek ‘Op zoek naar antwoorden’.

Tijdens deze reis ontving hij zijn levensmissie: leer mensen om weer een puur mens te worden. Dat doet hij door middel van lezingen en groeiprogramma’s waarin hij de wijsheden en principes van inheemse stammen combineert met modern high performance. Ook is hij host van de podcast Eindbazen – vol bijdragen van methoden en zienswijzen om het beste uit je leven halen.