Jij bent de liefde

Workshop | Zo 8 januari | Met Juriaan Galavazi


Tijdens deze workshop begeleidt Juriaan Galavazi je door zijn gelijknamige bestseller. Ben je bereid om alles wat zich voordoet precies zo te ontvangen zoals het is, ook al ziet het er anders uit dan je graag gewild had? Het is namelijk niet de vraag óf je gekwetst gaat worden in dit leven, maar wanneer. En dus kun je maar beter voorbereid zijn.

Hoe ziet de middag eruit?

Juriaan begeleidt je op zijn geheel eigen wijze: confronterend én liefdevol tegelijkertijd. Hij stelt je in staat om hoofd en lijf weer te laten samenwerken, zodat ze een waardevolle bondgenoot worden van elkaar en dat je – door die weg te bewandelen – kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn. De middag ontvang je niet alleen waardevolle inzichten, maar doe je ook ervaringen op waarmee je jezelf leert te begeleiden op de plek van ongemak.

Tijdens de workshop ga je vooral ook zelf aan de slag en kun je tussentijds je vragen stellen. Je leert hoe je jezelf naar een plek van vertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering kunt brengen. Hoe je bij ongemak kunt blijven, zonder in allerlei reflexen weg te vluchten en ook hoe je koers kunt houden – zelfs als niemand je kan volgen. Je ervaart hoe je je hoofd én je lijf kunt gebruiken als richtingaanwijzer.

Alle details op een rij

Datum
Zondag 8 januari 2023

Tijden
Van 14:00 tot 17:30 uur. Vanaf 13:30 uur ben je welkom.

Kosten
€ 75,- inclusief koffie/thee en iets lekkers tussendoor.

Parkeren
€ 5,- per auto. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Ter plekke is dit helaas niet meer mogelijk. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

De plek
Deze workshop wordt gegeven in het Clubhuis van de Villa.

Over Juriaan Galavazi (Dokter Juriaan)

Ben je bereid om alles wat zich voordoet in jouw leven precies zo te ontvangen zoals het is, ook al ziet het er anders uit dan je graag gewild had? Juriaan Galavazi – holistisch arts, schrijver en coach en ook bekend als Dokter Jurriaan – werkt in zijn dagelijkse praktijk vaak met deze vraag.

Want hoewel sommige dingen die je overkomen echt enorm lastig kunnen zijn, blijkt het behulpzaam te zijn om steeds nieuwsgierig te blijven naar wat er in je leven en met je lijf gebeurt: goede dingen, situaties die wat minder zijn én – misschien wel juist – die zaken die gewoonweg slecht verlopen. Stel jezelf steeds weer de vraag: ‘Stel… stel dat dit gevoel of deze gebeurtenis in essentie bedoeld is om mij te helpen en te vertellen? Zodat ik er iets uit kan leren, kan groeien en mezelf ontwikkelen? Wat zou dat zijn?’

Als je hier regelmatig op afstemt, kun je eerder bijsturen naar wat goed en kloppend is in je leven. Ongeacht de omstandigheden…