Denk je over een reservering?

Heb je iets gezien dat bij je plannen past en wil je reserveren? We vertellen je graag hoe we je daarbij kunnen helpen!

1. Laat ons je plannen weten!

Dat kan heel gemakkelijk via deze link.

Met deze informatie gaan wij alvast op zoek naar de mogelijkheden en laten je zo snel mogelijk de tarieven van de locaties, het eten en drinken en eventuele extra’s weten. Je zit (uiteraard) nog nergens aan vast.

2. Kennismaken

Als je enthousiast wordt van ons aanbod, maken we graag kennis met je! We nodigen je uit om de locatie te laten zien en zijn ook benieuwd naar jouw organisatie en het doel van je bijeenkomst. Zo krijgen we beide een goed beeld van elkaar en kunnen we kijken hoe onze samenwerking eruit zou kunnen komen te zien.

3. Doornemen van je programma

We horen graag je programma en zoeken daarbij ook naar mogelijkheden om je daarbij te helpen. We organiseren veel verschillende bijeenkomsten, die altijd weer anders zijn. Zodoende kunnen we je misschien op weg helpen met ideeën voor programma-onderdelen (activiteiten, materialen, workshops) of je in contact brengen met mensen uit ons netwerk voor ondersteuning (zoals coaches, trainers). Of misschien hebben we heel eenvoudige, praktische suggesties.

Als het programma rond is, weet je ook welke eventuele extra’s je wilt gebruiken en kunnen we deze kosten in de offerte meenemen (zoals bijvoorbeeld een beamer).

4. Bekijk onze offerte

We werken alle wensen uit en sturen deze aan je toe, samen met een prijsopgave.

4. Laat ons weten of je wilt komen

Ben je eruit? Laat het ons weten, dan reserveren we de plek die je voor ogen hebt en zetten de verdere organisatie in gang. Je ontvangt van ons een bevestiging van de boeking. Nadat we vervolgens jouw bevestiging hebben ontvangen, is de reservering definitief.

Twijfel je nog? Dan kunnen we je aanbieden om een optie te nemen. We noteren jouw naam in onze agenda en nemen contact met je op als we een aanvraag krijgen die samen zou vallen met jouw plannen. Je kunt op dat moment beslissen om de optie om te zetten in een reservering of de optie voor maximaal één week te verlengen (zo heb je nog even bedenktijd). Na deze week vervalt de optie.

5.  Je bedenkt je of er gebeurt iets onverwachts

Wil je een definitieve reservering annuleren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Tot een week voor aanvang kost het annuleren van:

  • de locatie: 75% van de locatiehuur en/of
  • meer dan 10% van het aantal gereserveerde aantal gasten: 75% van de arrangementsprijs per niet aanwezige gast.

Bij annuleringen die later dan een week voor aanvang worden gedaan, moeten we helaas het gehele bedrag van de overeengekomen prijs in rekening brengen (locatiehuur en arrangementen voor alle deelnemers).

Als je de locatie ‘Aan de Hei’ in zijn geheel huurt of meerdere locaties voor bijvoorbeeld een evenement of festival, hou dan rekening met de volgende termijnen en verschuldigde bedragen:

  • annulering meer dan 16 weken voor aanvang: 25% van de overeengekomen prijs van alle afgenomen diensten;
  • annulering binnen 16 weken tot 8 weken voor aanvang: 50% van de overeengekomen prijs van alle afgenomen diensten;
  • annulering binnen 8 weken tot 4 weken voor aanvang: 75% van de overeengekomen prijs van alle afgenomen diensten;
  • annulering korter dan 4 weken voor aanvang: de volledig overeengekomen prijs van alle afgenomen diensten.

6. De puntjes op de i

Twee weken voor je komst, nemen we per mail contact met je op. We informeren naar je planning (start- en eindtijd, tijdstippen voor maaltijden) en eventuele allergieën van deelnemers (dat geven we dan door aan de kok). 

Voor zover we dat in de voorbereiding nog niet definitief hebben kunnen maken, informeren we ook naar je voorkeur voor de opstelling van de stoelen en tafels, het eventuele gebruiken van een beamer en flip-over en horen graag eventuele andere bijzonderheden, zoals een eventuele bijstelling van het aantal deelnemers.

7. Op de dag zelf…

… ontvangen we je op de locatie die je gereserveerd hebt, vertellen we je een aantal praktische zaken over het gebruik van de ruimte en de planning van de dag en horen graag de vragen die nog bij je leven. Op iedere locatie ligt overigens een toelichting waar je veel van die tips weer na kunt lezen.

We wensen je een fijne dag en uiteraard zijn we de hele dag bereikbaar voor eventuele vragen.

Afhankelijk van het tijdstip waarop je vertrekt, kunnen we persoonlijk nog even afscheid nemen en horen we natuurlijk graag hoe je dag is verlopen. We horen graag je ervaringen en sturen daarom na afloop een bericht via welke je heel gemakkelijk kunt aangeven wat we beter of anders kunnen doen. En natuurlijk ook wat goed bevallen is!

8. Betaling

… voor als je Aan de Hei of de gehele Hoorneboeg een weekend hebt gehuurd:

Als je de gehele locatie ‘Aan de Hei’  of de gehele Hoorneboeg voor een weekend hebt gereserveerd, vragen we je om een aanbetaling te doen van 25% van de overeengekomen huurprijs. Hiervoor sturen we je een factuur.

Reserveer je dit op korte termijn (binnen 8 weken van te voren) dan ontvang je de factuur van het gehele bedrag op het moment dat de reservering definitief is. We vragen je deze in zijn geheel binnen 14 dagen te betalen.

… in alle andere gevallen:

De factuur ontvang je na afloop van je verblijf. Hierop vind je de het bedrag dat we in de bevestiging zijn overeengekomen (huur van de locatie en eten), de kosten voor het drinken en eventuele extra’s tijdens je verblijf (bijvoorbeeld een kampvuur). Het bedrag dat voor ‘drinken’ in rekening wordt gebracht, is op basis van het aantal drankjes dat daadwerkelijk is afgenomen.

We vragen je om de facturen binnen 14 dagen te betalen.