Tarieven en details voor een weekend in het Clubhuis

Als je meerdere dagen blijft in het Clubhuis, wordt de hele Hoorneboeg vanzelf je thuis. Je logeert op mooie plekken her en der op onze buitenplaats, schuift aan bij Bij de Tuinman voor lekkere maaltijden en na een aantal dagen ken je alle bospaadjes van dit kleine gehucht op de heuvel!

Het Clubhuis is je basis

Het Clubhuis van de Villa is een fijne basis voor een training of retreat.

Rondom het Clubhuis ligt de tuin met een mooi terras en een kampvuurplek. Binnen vind je een aantal grote tafels waar je met je groep aan kunt zitten om te eten – of om te overleggen. We kunnen hier ook een opstelling voor je maken die geschikt is voor een training of retreat. Rond de kachel is een gezellige plek waar een lekkere bank voor je klaarstaat met een paar fijne stoelen. Als je liever twee verschillende ruimtes wilt kunnen we het Clubhuis voor je opdelen met behulp van een ingebouwde uitschuifwand.

23
22 (60 theater)
19
40
78

Tarieven en details

Door het jaar heen kun je het Clubhuis voor een meerdaagse huren. Voor de weekenden hebben we hier een mooi arrangement voor gemaakt.

Tarieven:
• Weekend: € 2.000,-*

*) Er zijn 3 pipowagens bij te huren voor 200,- per weekend, per pipowagen.

Goed om te weten

De tarieven zijn:
• Exclusief 9% BTW
• Exclusief € 150,- schoonmaakkosten
• Inclusief linnengoed en handdoeken
• Onder voorbehoud van prijswijzigingen

Dit tarief beweegt niet mee met het aantal deelnemers van je bijeenkomst. Hoe meer deelnemers, hoe lager het tarief per deelnemer dus zal zijn.

In- en uitchecktijden
Het Clubhuis – de trainingsruimte
Slaapkamers

Wat heb je tot je beschikking?

Om overdag bij elkaar te komen en te trainen:

Het Clubhuis van de Villa

Om te overnachten en voor vrijetijd het gehele gebruik van:

Het Heihuis (8 p.): 5 slaapkamers (3 x 2-persoons, 2 x 1-persoons – waaronder 1 slaapbank), gedeeld sanitair. Ruime woonkamer met openhaard en open keuken, een werkkamer en een fijne tuin met uitzicht over de hei.

Het Stille Midden (6 p.): 3 slaapkamers (2 x 2-persoons, 2 ruime slaapbanken in de woonkamer), gedeeld sanitair. Woonkamer met openhaard, eetkamer met keuken en meerdere plekken waar je lekker buiten kunt zitten.

De Zolder van de Villa (4 p.): op de ruim verbouwde zolder kun je overnachten in 2 bedstedes (waarin steeds 2 losse bedden), gedeeld sanitair. Een fijn appartement met zitplekken onder de grote dakkapellen en keukentje voor koffie en thee.

3 Pipowagens op het Veld (3 p.): overnachten in één van de 3 pipowagens! Steeds voor 1 persoon, dus met veel privacy, water in de wagen en een douche en toilet dichtbij. Binnenkort zie je via de link hoe we ze ombouwen tot fijne slaapplekken!

Praktische informatie over meerdaagsen

Misschien heb je vragen over de routebeschrijving, de annuleringsvoorwaarden, of je beeldmateriaal kunt gebruiken van ons en wat je je deelnemers over onze plek kunt laten weten. Veel informatie vind je via de onderstaande link. Laat het ons vooral weten als meer wilt weten!

Eten en drinken

Bij de Tuinman verzorgt je graag met eten dat je goeddoet en je fijne momenten bezorgt. Samen rond de tafel waar je de tijd hebt om even stil te zijn of juist even lekker bij te praten…

WEEKEND 'TUINMANS IN DE WATTEN-MENU' € 135,-

Blijf je een weekend? We leggen je graag in de watten… Ook dit pakketje is speciaal (en alleen) voor groepen met wie we afspreken dat ze gebruik kunnen maken van ons kortingstarief.

Vrijdag
• huisgebakken koek, cake of taart bij aankomst in de middag of – als je later aankomt – ’s avonds bij de thee of koffie
• thee en koffie wanneer je wilt (ook cappuccino’s, espresso’s met koe- of havermelk) met koekjes
• fruitmand – met verschillende soorten – ieder seizoen weer anders
• Tuinmans-pan – een lekker eenpansgerecht met iets zoets na

Zaterdag en zondag
• uitgebreid ontbijt
• de hele dag door thee en koffie (ook cappuccino’s, espresso’s met koe- of havermelk) en knapperige koekjes
• Tuinmans-lunch met een stevige soep, rijk gevulde salade, een luxe belegde boterham, brood met verschillende huisgemaakte smeersels en toppings (kies hoe jij het lekker vindt) en biologische sap
• op zaterdag diner: hoofdgerecht en een lekker nagerecht

Picknicken?
Als je wilt, kun je op één van de beide dagen gaan picknicken. We pakken de lunch voor je in, zodat je lekker op pad kunt gaan!

Nog zachtere watten…
Dat kan natuurlijk! We kunnen dit pakketje altijd voor je uitbreiden met een healthy snack, een borrelplank en een voorgerecht. Hier vind je de tarieven!

WEEKEND 'TUINMANS IN DE WOLKEN-MENU' € 160,-

Blijf je een weekend en zoek je het nog nét iets uitgebreider? Dit pakketje is misschien precies wat je zoekt! Ook dit pakketje is speciaal (en alleen) voor groepen met wie we afspreken dat ze gebruik kunnen maken van ons kortingstarief.

Vrijdag
• huisgebakken koek, cake of taart bij aankomst in de middag of – als je later aankomt – ’s avonds bij de thee of koffie
• thee en koffie wanneer je wilt (ook cappuccino’s, espresso’s met koe- of havermelk) met koekjes
• schaal met vers fruit
• een diner: hoofdgerecht én een lekker nagerecht

Zaterdag en zondag
• uitgebreid ontbijt
• de hele dag door thee en koffie (ook cappuccino’s, espresso’s met koe- of havermelk) met koekjes
• fruitmand – met verschillende soorten – ieder seizoen weer anders
• huisgebakken koek, taart of cake in de ochtend bij je koffiepauze
• Tuinmans-lunch met stevige soep, rijk gevulde salade, een luxe belegde boterham, brood met verschillende huisgemaakte smeersels en toppings (kies hoe jij het lekker vindt) en biologische sap
• iets lekkers bij de thee in de middag – dit keer een andere koek, taart of cake dan je in de ochtend van ons kreeg
• op zaterdag een diner: hoofd- en een lekker nagerecht

Picknicken?
Als je wilt, kun je op één van de beide dagen gaan picknicken. We pakken de lunch voor je in, zodat je lekker op pad kunt gaan!

Nog meer wolken?
Dat kan natuurlijk! We kunnen dit pakketje altijd voor je uitbreiden met een healthy snack, borrelplank en een voorgerecht. Hier vind je de tarieven!

Wil je iets extra's toevoegen aan je programma?

Voor als je nog meer inspiratie zoekt – of juist even ontspannend in verbinding wilt zijn – zitten we vol suggesties!

Workshops en activiteiten

Voor als je nog meer inspiratie zoekt – of juist even ontspannend in verbinding wilt zijn – zitten we vol suggesties!

Heel makkelijk te organiseren zijn bijvoorbeeld een stiltewandeling of yogasessie (ook heel fijn om te doen voor het ontbijt!), een proeverij in de ciderij, een avond in de tipi rond het vuur of juist een kampvuur buiten.

Of misschien wil je even wat energie kwijt op een mountainbike, iets moois uit je handen laten komen zoals een houten lepel of meer te weten komen over de moestuin en je eigen thee plukken. Daar organiseren we graag een workshop over!

Ook als je begeleiding zoekt voor een onderdeel van je programma – van verstilling, klankconcerten en meditatie tot en met het onderzoeken van de dynamiek in je team met behulp van een kudde schapen – brengen we je graag op ideeën en in contact met anderen met wie we vaker samenwerken en De Hoorneboeg goed kennen.

Alles wat je verder nodig hebt

Yogamatten, meditatiekussens, dekentjes, maar ook een flip-over tot een beamer, we hebben het allemaal in huis!