Vind jezelf in je Ademkracht: Zomerspecial

Een midweek met adem, yoga en meditatie


Je kent misschien onze Vind jezelf in je ademkracht workshops, waarbij je op 1 dag ontdekt hoe je ademhaling je helpt te ontspannen, energie vrij te maken en contact te maken met je lichaam. Van 7 t/m 11 augustus organiseren we eenmalig een 5-daagse, waarbij je wordt uitgenodigd terug te keren naar je essentie met behulp van ademwerk, yoga en meditatie.

Hoe zien de dagen eruit?

Ieder mens wenst ten diepste gelukkig te zijn. En het goede nieuws is: gelukkig-zijn is al onze ware natuur.

Deze midweek is bedoeld om je complete en vredige staat van Zijn te herinneren en daar helemaal vertrouwd mee te raken. Kwaliteiten zoals stilte, tevredenheid, helderheid, authenticiteit, liefde en vreugde vloeien hier natuurlijkerwijs uit voort.

Om tot helder inzicht te komen gebruiken we deze retraite stilte- en geleide meditatie, Yin (en Hatha) yoga, bewust verbonden ademen, zelf-onderzoek (self inquiry) en denk bijvoorbeeld ook aan soms een dans- en contact oefening. Wanneer het lichaam en de mind ontspannen en open zijn, is er minder kans op identificatie met beperkende gedachtepatronen en emoties en kunnen we onszelf gaan ervaren als bewust-Zijn. Tevens is er tijdens bepaalde bijeenkomsten ook ruimte voor het delen van ervaringen en/ of stellen van vragen. Tijdens de ochtenden zullen we in ‘mauna’ oftewel stilte zijn. Er is ook voldoende tijd om lekker de sauna in te gaan, te wandelen of simpelweg te rusten en genieten.

Maandag 7 t/m vrijdag 11 augustus 2023

5-daagse Zomerspecial

MET ROLANDJAN VAN MULLIGEN


Je verblijft in In de Luwte.

TARIEVEN
– Een kamer voor jezelf voor € 1.045,-
– Een kamer delen met een ander voor € 945,-

Eten, drinken, van tijd tot tijd iets lekkers en overnachtingen zitten daar allemaal bij in.

WANNEER?
Maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus 2023
Op maandag starten we om 10:00 uur, vanaf 9:30 ben je welkom. Op vrijdag eindigen we rond het middaguur.

PARKEREN
Kom je met de auto? Dan kun je vooraf een parkeerticket reserveren. Parkeren kost 25 euro voor een midweek.

We vullen de meerdaagsen regelmatig aan. Dus als er nu niet een moment voor je tussen zit, kun je het later nog eens proberen. Of misschien sluit een eendaagse ademworkshop – aan bij je wensen?

Wat je verder misschien wilt weten

OVERNACHTEN
Als de meerdaagse In de Luwte of het Clubhuis als basis heeft, overnacht je bijvoorbeeld in het Heihuis, Het Stille Midden of op de zolder van de Villa. Soms kun je zelfs in een pipowagen overnachten. Je kunt kiezen of je een kamer wilt delen of liever een kamer voor jezelf hebt. Als je een kamer wilt delen met een andere deelnemer die je kent, kun je ons dat via een mail even laten weten (ontmoeten@dehoorneboeg.nl). Dan maken we dat voor je in orde!

ETEN EN DRINKEN
De maaltijden en tussendoortjes (altijd vegetarisch) worden verzorgd door het team van restaurant Bij de Tuinman. Uiteraard houden ze rekening met allergieën. Na je reservering laten we je weten hoe je dit door kunt geven.

ZIN OM TUSSENDOOR TE WANDELEN?
Het weer is altijd mooi… ook als het koud is en het regent! Dus neem een fijne jas mee en fijne schoenen voor een wandeling tussendoor. Voor binnen kun je sloffen of dikke sokken meenemen. Kleding die gemakkelijk zit is fijn, zodat je comfortabel kunt bewegen tijdens de oefeningen en meditaties.

Meer handigs en leuks over De Hoorneboeg vertellen we je op onze speciale Welkom op De Hoorneboeg-pagina.

EEN ONTSPANNENDE MASSAGE TIJDENS EEN MEERDAAGSE
Tijdens een meerdaagse kun je een heerlijk ontspannende massage toevoegen aan je stilte-ervaring. De deep-relax-massage (55 minuten, €75,-) wordt gegeven door Mama Chi. Ze werkt met natuurlijke olie en zet Shiatsu technieken in die voor een fijne en ontspannende diepgang zorgen. Via een mail aan info@mamachimassage.nl kun je deze massage zelf reserveren. Dat kan tot een week van te voren.

LIEVER IN HET ENGELS?/YOU PREFER IN ENGLISH?
Rolandjan will also guide you in English if you prefer.

Je bent in goede handen

Je wordt deze midweek professioneel en met veel warmte begeleid door Rolandjan van Mulligen.

Over Rolandjan van Mulligen

Rolandjan van Mulligen is ademcoach, yogadocent en meditatie leraar. Hij begeleidt al velen jaren groepslessen, individuele sessies, workshops en retraites in binnen- en buitenland en geeft meer dan 10 jaar yoga- en ademwerk lessen.

Ademwerk is voor Rolandjan een directe manier om uit de mind te komen, het lichaam te voelen en het zelfhelend vermogen te activeren. Daarnaast ziet hij het werken met de adem als een ultieme manier om toegang te krijgen tot ons onderbewustzijn; wat ligt er nog in ons opgeslagen wat nog doorzien of doorvoelt wilt worden? Met veel plezier, aandacht en inspiratie deelt hij zijn passie voor ademwerk.