Je eigen werkplek op De Hoorneboeg

Is thuiswerken voor jou niet helemaal optimaal? Heb je bijvoorbeeld niet echt een eigen plek of komen de muren inmiddels een beetje op je af?

Op De Hoorneboeg hebben we meerdere plekken waar je je ongestoord kunt concentreren én ook even in een heel andere omgeving bent. Je zit niet alleen aan een ruime tafel in een sfeervolle ruimte, maar ook nog eens midden in de natuur. Zet je stoel buiten, maak een wandeling tussendoor om ondertussen even op te laden.

In de Villa hebben we vijf mooie, lichte ruimtes waar je zelf je koffie en thee kunt zetten en met eigen sanitair. Zoek je een plek nog meer buiten, bekijk dan onze twee pipowagens die op het veld staan en ook al deze faciliteiten hebben. En uiteraard is overal wifi!

Voor één of meerdere dagen achter elkaar, maar bijvoorbeeld ook iedere dinsdag en woensdag, als dat voor jou een passend ritme is. Én: je kunt blijven overnachten als je nog even langer wilt blijven.

Blijf een nacht logeren!

Als je er dan toch bent, wil je misschien nog even langer genieten van onze plek. Voor € 75,- per nacht heb je een mooie kamer, met douche en toilet, helemaal voor jou alleen.

In de Villa

Deze statige villa, met drie verdiepingen, is in 1897 gebouwd als gastenverblijf en in 2018 helemaal gerenoveerd op een zo duurzaam mogelijke manier!

De villa staat in het bos en aan de zuidzijde heb je prachtig uitzicht over de heide. Verdeeld over drie verdiepingen vind je op de begane grond twee ruime woonkamers, op de eerste verdieping twee werk- of atelierruimtes en op zolder een ruime studio (waar je eventueel ook kunt overnachten in één van de beide bedsteden).

De villa heeft een mooie tuin en een geweldig terras waar je ook met je laptop ingeplugd kan werken.

Tarieven (per dag, exclusief btw)
Clubhuis (halve begane grond) € 200,-
Clubhuis (hele begane grond) € 300,-
Grote kamer (1e verdieping) € 150,-
Koffiekamer (1e verdieping) € 100,-
Studio (zolder) € 150,-

Wil je blijven overnachten? We hebben mooie plekken voor je voor € 75,- per persoon (of € 100,- als je een kamer deelt met iemand anders).

Meer informatie over tarieven vind je hier.

4 - 5
plm 300 totaal

Villa - de begane grond

Vanuit de woonkamer (op te splitsen in twee ruime delen) op de begane grond loop je door de grote deuren, rondom, de tuin in en het terras op. Grote tafels om aan te zitten, een gezellige zithoek met een houtkachel: je vindt het hier allemaal.

Via een paar treden kom je in de kelder waar we een mooie ruimte hebben gemaakt voor de toiletten.

Per dag:
€ 200,- voor ons halve clubhuis
€ 300,- voor het hele clubhuis

Wil je blijven overnachten? We hebben mooie plekken voor je voor € 75,- per persoon (of € 100,- als je een kamer deelt met iemand anders).

Villa - eerste verdieping

Waar we zelf altijd zeer gecharmeerd van zijn: de balustrade die rondom de hele villa loopt, zodat je buiten altijd een plek in de zon vindt!

Alle kamers hebben één of zelfs meerdere deuren die hierop uitkomen, zodat je ook op deze verdieping geen moment kunt vergeten dat je midden in het bos zit.

De Grote Kamer is een de grootste ruimte, lekker licht en met een grote tafel. Door een wand van glas, mét deur, is dit een mooi geheel met de zitkamer op deze verdieping. Hier vindt je een gezellige zithoek met een houtkachel.

De Koffiekamer heeft twee mooie deuren die uitkomen op de balustrade en een grote, houten tafel om aan te werken.

Ook op deze verdieping is een toilet.

Per dag:
Grote Kamer € 150,-
Koffiekamer: € 150,-

Wil je blijven overnachten? We hebben mooie plekken voor je voor € 75,- per persoon (of € 100,- als je een kamer deelt met iemand anders).

Koffiekamer

Zitkamer

Grote Kamer

Villa - op zolder

Jarenlang stonden hier oude schilderijen en kisten met mysterieuze inhoud… maar na de verbouwing is dit toch wel ongeveer één van onze lievelingsplekken geworden!

Door de grote dakkapellen en met een plafond tot bijna in de nok is het heerlijk ruim en licht. In ieder dakkapel is een werkplek gemaakt en in het midden staat een grote tafel.

In de pantry kun je zelf je koffie (of een lekkere espresso of cappuccino) maken en thee zetten.

Onder de schuine wanden zijn twee bedstedes gemaakt waar steeds twee losstaande bedden staan.

In de badkamer vind je een toilet, een douche en een wastafel.

Per dag: € 150,-
Voor € 75,- per persoon (of € 100,- met z’n tweeën) kun je hier ook nog blijven overnachten.

De Pipowagens

Zoek je een plek om rustig te werken?

Op een ruim veld, tussen de bomen, en aan de rand van de moestuin hebben drie pipowagens staan.

Werken in een pipowagen voelt toch alsof je een klein beetje op vakantie bent. Het gestommel van de vloer, het geluid van de regen op het dak of het wat luie gevoel dat je zomaar kan overvallen als in de zon op het balkonnetje zit…

Koffie en thee kun je de hele dag zelf maken, toiletten en een koelkast zijn om de hoek en als het koud is, kun je gewoon de verwarming aanzetten. En ze hebben allemaal wifi!

Tarief (exclusief btw)
Per dag 75,-

Wil je blijven overnachten? We hebben mooie plekken voor je voor € 75,- per persoon (of € 100,- als je een kamer deelt met iemand anders).

Meer informatie over tarieven vind je hier.

4 - 6
18

We verzorgen graag je diner!

Blijf je ’s avonds nog wat langer of tot de volgende dag?

Restaurant Bij de Tuinman kookt met liefde voor groenten, als het kan uit eigen tuin!

Op woensdag tot en met zondag kun je bij hen een 1-, 2- of 3-gangen diner afhalen bij het speciale Tuinmansloket. Kijk op hun site en laat van te voren weten dat je belangstelling hebt!