We hebben drie heerlijke plekken om te verblijven!

Lekker veel ruimte, midden in de natuur. Maak lange wandelingen, geniet van de stilte van de buitenplaats en voel je thuis in onze villa of in één van de beide boerderijen aan de hei.

Drie fijne plekken om met je gezin of andere huisgenoten te verblijven. Om even ergens anders te zijn dan thuis, maar ook als je tijdelijk een ruimte zoekt om te wonen. Voor een weekend, (mid)week of voor een langere tijd… laat het weten als dit is wat je nodig hebt.

De zorg voor ieders veiligheid staat bij ons voorop. Het is daarom goed te weten dat je op alle drie locaties op afstand bent van anderen en je geen faciliteiten deelt.

Aan de Hei

Pal aan de hei staan twee stijlvol verbouwde, monumentale boerderijen.

Beide zijn beschikbaar en hebben een eigen ingang, zodat je veel privacy hebt.

Het deel aan de boszijde heeft een grote woonkamer met een eigen keuken.

Het deel aan de heizijde heeft ook een heerlijk woondeel, een grote yogastudio (die je ook kunt gebruiken als werkplek) en een keukenblok.

In beide boerderijen kun je met 4 tot 10 personen terecht in sfeervolle slaapkamers met een eigen badkamer en toilet.

Aan de Hei - Boszijde

Aan deze kant van Aan de Hei kom je binnen in een lichte hal en kijk je meteen je woonkamer in. Je vindt hier grote, lange, houten tafels en twee gezellige zithoeken. En ook een kachel voor als de avonden wat fris zijn. Door de vloerverwarming is dit eigenlijk niet nodig, maar het geeft wél een heel fijne sfeer.

De keuken is lekker ruim, heeft al het servies, pannen, bestek dat je nodig hebt, een machine voor allerlei soorten koffie, een waterkoker en natuurlijk ook een oven, koelkast, diepvries en een afwasmachine.

De grote de grote ramen kijk je de tuin en het bos in. De deuren kunnen open, zodat je met mooi weer lekker naar buiten kunt.

De slaapkamers zijn boven, één trap op, en hebben allemaal een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

Tarieven (exclusief btw)

Weekend € 650,-
Midweek € 850,-
Week € 1.500,-
Maand € 4.000,-

Meer details over de tarieven vind je hier.

4 - 10
95 BG

Aan de Hei - Heizijde

Deze boerderij heeft een gezellige bibliotheek waar je aanschuift aan lange tafels of een plek kunt zoeken in de comfortabele bank bij de kachel.

Het keukenblok heeft een servies, bestek, een machine voor allerlei soorten koffie, waterkoker en uiteraard een koelkast en een afwasmachine. Je kunt hier geen maaltijd koken, maar van woensdag tot en met zondag kunnen we dat ’s avonds voor je oplossen via restaurant Bij de Tuinman. Onder aan deze pagina vindt je alvast meer informatie en we vertellen je er graag meer over als je interesse hebt in deze locatie.

De yogastudio heeft grote ramen die uitkijken over de tuin. De ruimte heeft als vanzelf een inspirerende sfeer en kun je ook gebruiken als plek om te werken.

De slaapkamers zijn boven, één trap op, en hebben allemaal een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

Tarieven (exclusief btw)
Weekend € 550,-
Midweek € 750,-
Week € 1.300,-
Maand € 3.500,-

Meer informatie over tarieven vind je hier.

4 - 10
90 BG

In de Villa

Deze statige villa, met drie verdiepingen, is in 1897 gebouwd als gastenverblijf en in 2018 helemaal gerenoveerd op een zo duurzaam mogelijke manier!

De villa staat in het bos en aan de zuidzijde heb je prachtig uitzicht over de heide. Verdeeld over drie verdiepingen vind je een ruime woonkamer met een sfeervolle, open keuken, vier werk- of atelierruimtes (waarvan we één kunnen omtoveren tot een fijne slaapkamer) en op zolder een ruime studio met vier gezellige slaapplekken en een badkamer.

De villa heeft een mooie tuin en een geweldig terras waar je ook met je laptop ingeplugd kan werken.

Tarieven (exclusief btw)
Weekend € 650,-
Midweek € 850,-
Week € 1.500,-
Maand € 4.000,-

Meer informatie over tarieven vind je hier.

4 - 5
plm 300 totaal

Villa - de begane grond

Vanuit de woonkamer op de begane grond loop je door de grote deuren, rondom, de tuin in en het terras op. Grote tafels om aan te zitten, een gezellige zithoek met een houtkachel: je vindt het hier allemaal.

De keuken is lekker ruim, met pannen, servies, bestek, een machine voor allerlei soorten koffie, een diepvries, koelkast en heerlijk groot gasfornuis met 6 pitten en een brede oven.

Via een paar treden kom je in de kelder waar we een mooie ruimte hebben gemaakt voor de toiletten.

Villa - eerste verdieping

Waar we zelf altijd zeer gecharmeerd van zijn: de balustrade die rondom de hele villa loopt, zodat je buiten altijd een plek in de zon vindt!

Alle kamers hebben één of zelfs meerdere deuren die hierop uitkomen, zodat je ook op deze verdieping geen moment kunt vergeten dat je midden in het bos zit.

De Grote Kamer is een plek waar je goed zou kunnen werken, lekker licht met een grote tafel. Door een wand van glas, mét deur, is dit een mooi geheel met de zitkamer op deze verdieping. hier vindt je een gezellige zithoek met een houtkachel.

Een andere kleinere ruimte is ook heel goed te gebruiken als werk- of atelierruimte en de vierde kamer richten we mooi voor je in om in te slapen.

Ook op deze verdieping is een toilet.

Villa - op zolder

Jarenlang stonden hier oude schilderijen en kisten met mysterieuze inhoud… maar na de verbouwing is dit toch wel ongeveer één van onze lievelingsplekken geworden!

Door de grote dakkapellen en met een plafond tot bijna in de nok is het heerlijk ruim en licht. In ieder dakkapel is een werkplekje en in het midden staat een grote tafel, maar die zijn natuurlijk ook prima geschikt voor spelletjes, om aan te schrijven, te tekenen of om lekker naar buiten te kijken, de boomtoppen in of de hei de op.

In de pantry kun je zelf je koffie (of een lekkere espresso of cappuccino) maken en thee zetten.

Onder de schuine wanden zijn twee bedstedes gemaakt waar steeds twee losstaande bedden staan.

In de badkamer vind je een toilet, een douche en een wastafel.

WE VERZORGEN GRAAG JE DINER!

Blijf je ’s avonds nog wat langer of tot de volgende dag?

Restaurant Bij de Tuinman kookt met liefde voor groenten, als het kan uit eigen tuin!

Op woensdag tot en met zondag kun je bij hen een 1-, 2- of 3-gangen diner afhalen bij het speciale Tuinmansloket. Kijk op hun site en laat van te voren weten dat je belangstelling hebt!