Een plek voor een training of retreat

Een (persoonlijke) training of retreat vraagt om een plek waar je in alle rust kunt werken. Hier, midden in de natuur, is het stil van zichzelf zodat je eigen inspiratie weer wat meer ruimte kan krijgen.

Aan de Hei

Pal aan de hei staan twee schitterend verbouwde, monumentale boerderijen. Het is een ideale en inspiratievolle plek voor een retraite. Je kunt hier overnachten met een groep tot 26 personen. Is je groep groter? Verspreid over De Hoorneboeg hebben we nog acht extra (ook heel mooie!) overnachtingsmogelijkheden.

Via een prachtig portaal loop je gemakkelijk heen en weer tussen beide gebouwen, zodat het van binnen voelt als één geheel.

30
30
26

In de Luwte

Verscholen tussen de bomen en aan de rand van de hei, ligt In de Luwte. Een bijzondere plek met een heel rustige sfeer waar je je op je gemak kunt voelen.

De trainingsruimte heeft grote tuindeuren, zodat het licht naar binnen stroomt en je altijd even in contact met buiten kunt zijn. In de serre zie je het bos rondom je en kun je samen lunchen.

Op deze sfeervolle plek kun je 20 deelnemers ontvangen.

In de Luwte heeft zelf geen slaapkamers, maar op de doordeweekse dagen kunnen we deze plek proberen te combineren met de overnachtingsmogelijkheden in andere locaties op De Hoorneboeg. Ook hebben we tips voor fijne hotels en bed and breakfasts in de buurt.

25
20

Samen met ons?

Wil je (samen)werken met een professionele trainer of een extra element toevoegen? We kunnen samen een plan maken.

Alles wat je nodig hebt

Van flip-over tot een beamer, we regelen het graag voor je.