Vang je verlangens in een vision board

Workshop | Vrijdagmiddag 6 januari | Met Fleur Brockhus


Deze middag aan het begin van het nieuwe jaar is een prachtige gelegenheid om naar binnen te gaan en te rade te gaan… Wat wil je nu echt dit komende jaar? Wat zijn je authentieke kwaliteiten en hartsverlangens en hoe mogen deze tot uiting komen in het jaar dat voor je ligt? Kom naar de workshop van Fleur en vang je verlangens voor het nieuwe jaar in een Vision Board!

Hoe ziet de middag eruit?

Tijdens deze nieuwjaarsworkshop kun je samen met een aantal anderen een hele middag reflecteren op 2022 én werken aan je intenties voor 2023. Wat vind je belangrijk? Waar wil je op focussen? Welke dromen mogen uitkomen?

Na een mooie wandeling over de winterse hei en een fijne meditatie maak je onder begeleiding van Fleur je eigen Vision Board. Hierop breng jij in beeld hoe je de – of eigenlijk jouw – wereld graag ziet. Je onderzoekt je puurste verlangens en maakt deze heel concreet en visueel. Dit kan op het gebied van werk zijn, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van wonen of relaties.

Je Vision Board bestaat straks uit herkenbare elementen, maar suggereert ook nieuwe ideeën. Het schept een compleet beeld. Door hier bewust aandacht aan te geven haal je je droombeeld dichter naar de realiteit. Na deze middag ga je opgeladen en vol inspiratie voor 2023 weer naar huis.

Alle details op een rij

Datum
Vrijdagmiddag 6 januari 2023

Tijden
Van 14:00 tot 17:30 uur. Vanaf 13:30 uur ben je welkom.

Kosten
€ 50,- inclusief koffie/thee en iets lekkers tussendoor.

Parkeren
€ 5,- per auto. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Ter plekke is dit helaas niet meer mogelijk. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

De plek
Deze workshop wordt gegeven in de Grote Kamer van de Villa.

Over Fleur Brockhus

Fleur Brockhus is trainer en schrijver van De urenfabriek, De Inspiratiepraktijk en Mest voor de werkvloer. Ook is ze actief als universitair docent beroepsethiek en podcasthost.

Lange tijd maakte ze lange dagen op een groot advocatenkantoor aan de Zuidas – de urenfabriek. Die ‘droombaan’ zegde ze 15 jaar geleden op en verliet vervolgens het geijkte pad. Met haar inspiratiewandelingen en workshops Werkgeluk bij bedrijven, de podcast ‘Langzaam zullen we leven’ en reflectiecolleges aan de UvA inspireert ze anderen om ook hun eigen weg te kiezen.