Vacature tijdelijke medewerker projecten

De reactietijd is inmiddels verlopen – veel dank aan iedereen die van zich liet horen! We laten de vacaturen hier nog even staan, zodat je hier de informatie over de vacature terug kunt lezen. Handig voor iedereen die we uitnodigen voor een gesprek. Mocht je hebben gereageerd, dan hoor je binnenkort meer van ons.

Buitenplaats De Hoorneboeg is een plek waar je tot jezelf kan komen, iets nieuws over jezelf kunt leren of met je bedrijf of organisatie terecht kunt als je samen iets uit wilt zoeken. Bovendien organiseren we kleine, bijzondere events (muziek, film, exposities, lezingen), hebben we onze eigen ciderij (kom maar eens proeven!) en middenin de moestuin ligt een restaurant waar je in de weekenden een verse cappuccino kunt drinken en lekker kunt eten met groentes in de hoofdrol.

Dit alles doen we om mensen weer meer in verbinding te laten komen met zichzelf, anderen en de natuur. Dat levert mooie dingen op voor de wereld!

Iedere dag verwelkomen we groepen die voor één of meerdere dagen op de buitenplaats te gast zijn. Steeds meer bedrijven en organisaties weten onze nieuwe plek te vinden. Tevens organiseren we steeds vaker onze eigen Hoorneboeg-events en -programma’s. Om deze groei in goede banen te leiden hebben we diverse projecten opgestart. Hierbij kunnen we wat extra hulp gebruiken en daarom zijn we op zoek naar een…

 

TIJDELIJKE MEDEWERKER PROJECTEN

 

Het betreft een freelance baan voor circa 24 uur per week voor een periode van 9 maanden.

Wat houdt het in?

 • Je helpt ons bij het uitvoeren van kleine en grote projecten. Dit kunnen projecten zijn die te maken hebben met onze organisatie (zoals het implementeren van een nieuw reserveringssysteem) of meer praktische projecten (zoals het realiseren van een nieuw informatiebord bij de receptie).
 • Daarnaast help je ons bij het organiseren van activiteiten en events die we samen met onze partners willen vormgeven (zoals een lezingenreeks of de Bosbios).
 • Afhankelijk van het project of de activiteit werk je in opdracht van de zakelijk leider of de programmamanager van De Hoorneboeg. Je bent betrokken vanaf de start tot en met de realisatie.

Wie we zoeken?

 • Je hebt er echt plezier in om te organiseren. Je denkt graag mee over hoe we iets voor elkaar krijgen en je bent van nature oplossingsgericht.
 • Je bent van veel markten thuis en helpt met alles dat nodig is om een project of event tot een succes te maken: je kunt overzicht houden, processen begeleiden én helpt ook zelf graag mee in de uitvoering. Het is afwisselend werk: van strategisch nadenken achter je pc tot heel praktische inzet (bijvoorbeeld nog nét even de laatste bordjes ophangen voor een event). In die afwisseling van strategie en doen heb je – net als wij – ook echt plezier.
 • Je durft hulp te vragen aan je collega’s. Dat doen we andersom ook.
 • Je behoudt overzicht én zet een tandje bij wanneer alles tegelijk op je af komt.
 • Je vindt het leuk om ons ook in de zomerperiode (juli en augustus) te helpen. De zomerprogrammering (een aantal events) is onderdeel van je werk.
 • Je kunt goed overweg met Word en Excel. Nieuwe systemen heb je meestal snel onder de knie (zoals een nieuw reserveringssysteem).
 • Je hebt een opleiding gedaan die aansluit bij de functie óf je hebt relevante ervaring.
 • Je hebt interesse in persoonlijke ontwikkeling, leiderschapstrajecten, retreats, natuur en duurzaamheid. Misschien weet je er nog niet alles van, maar het spreekt je zeker aan.

Buitenplaats De Hoorneboeg streeft ernaar de diversiteit te vergroten. We nodigen iedereen uit om te reageren, ongeacht (culturele) achtergrond.

Wat bieden we jou?

 • Een freelance baan voor circa 24 uur per week voor een periode van 9 maanden.
 • Een werkplek op een prachtig landgoed. Midden in de natuur en met uitzicht op de hei!
 • Een energieke sfeer met gedreven collega’s die – ieder op hun eigen manier – de wereld willen verbeteren.
 • Gezellige teamborrels met zo nu en dan een leuke voorstelling of lekker etentje.
 • Een unieke kans om bij te dragen aan onze missie: mensen weer meer in verbinding laten komen met zichzelf, anderen en de natuur, zodat de wereld een mooiere plek wordt.

Zoeken we jou? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Stuur voor vrijdag 24 december (deze termijn is inmiddels verlopen en we kregen veel reacties. Nieuwe reacties – na deze datum – nemen we daarom niet meer mee in deze afweging) je cv aan Wouter Groote (wouter@dehoorneboeg.nl). Ook als je vragen hebt kun je die aan Wouter stellen. De kennismakingsgesprekken zijn op dinsdag 11 en woensdag 12 januari in de middag.

Meer over onze organisatie lees je op www.dehoorneboeg.nl