Vacature: Receptiemedewerker

Iedere dag verwelkomen we groepen die voor één of meerdere dagen op onze mooie buitenplaats te gast zijn. Steeds meer bedrijven en organisaties weten onze plek te vinden. Daarom zijn wij op zoek naar een…

RECEPTIEMEDEWERKER (FULLTIME)

Wat houdt het in?

In deze functie is het receptiehuis (midden in het bos, zie de foto!) jouw werkplek. Vanuit hier sta jij onze gasten en trainers te woord die – misschien wel voor het eerst – op de Buitenplaats te gast zijn. Je maakt hen wegwijs en zorgt ervoor dat iedereen een warm welkom ervaart. Ook neem je de telefoon op en beheer je de algemene mailbox. Eigenlijk ben je het visitekaartje van De Hoorneboeg!  

Daarnaast heb je een belangrijke ondersteunende rol voor zowel het Locatieteam als het Reserveringsteam. Je bereidt bijvoorbeeld de laatste details voor als een groep arriveert en je creëert overzichten waarmee het Locatieteam precies weet wat er op de verschillende locaties moet gebeuren. Tussendoor zorg je ervoor dat het Receptiehuis netjes blijft en dat er voldoende kantoorartikelen op voorraad zijn.

Wie we zoeken?

We zoeken jou, als je:

 • Onze missie een warm hart toedraagt (verderop vertellen we je meer).
 • Gastvrij bent ingesteld.
 • Gestructureerd werkt met oog voor detail.
 • Handig bent met de computer en ervaring hebt met het Office-pakket. 
 • Ervaring hebt met ons reserveringssysteem SEM (pré).
 • Flexibel bent ingesteld, bijvoorbeeld als de dag toch anders loopt. 

Wat bieden we jou?

 • Een werkplek op een prachtig landgoed midden in de natuur.
 • Een fulltime functie voor 6 maanden met de intentie om te verlengen.
 • Een salaris tussen de € 1.750 en € 2.250 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 
 • Een energieke sfeer metgedreven collega’sdie ieder op hun eigen manier de wereld willen verbeteren. 
 • Een mooie kans om bij te dragen aan onze missie. 

Wil je reageren op deze functie? Stuur dan voor 19 mei je sollicitatiebrief en/of cv naar marsha@dehoorneboeg.nl. We kunnen je hulp per direct gebruiken, dus het is fijn als je snel kunt starten.

 Kennen wij elkaar nog niet?

Samen met anderen maakt De Hoorneboeg de wereld graag een stuk mooier door mensen te verbinden met zichzelf, de ander en de natuur. Vanuit deze verbinding ontstaat veelal iets nieuws, iets duurzaams, iets dat een positieve verandering in gang zet. Eén van de manieren waarop wij als stichting vormgeven aan deze missie is door ruimte te bieden aan organisaties en initiatieven die hier – net als wij – aan willen bijdragen. We geven verbinders en veranderaars de ruimte, de plek en het podium voor een wereld die mooier, gezonder en eerlijker is en in balans leeft met de natuur. Meer over onze organisatie lees je op www.dehoorneboeg.nl.