Vacature: Marketing-communicatie medewerker

Samen met anderen maakt De Hoorneboeg de wereld graag een stuk mooier door mensen te verbinden met zichzelf, anderen en de natuur. Vanuit deze verbinding ontstaat veelal iets nieuws, iets duurzaams, iets dat een positieve verandering in gang zet.

We bieden verbinders en veranderaars de ruimte, de plek en het podium voor een wereld die mooier, gezonder en eerlijker is en in balans leeft met de natuur. Ook organiseren we zelf regelmatig workshops, retreats en evenementen, zoals de jaarlijkse Bosbios, Earthday, creatieve workshops in de natuur en de maandelijkse stilte- en ademdagen.

Kortom; er is dus veel te vertellen over de Hoorneboeg. Daarom zijn we op zoek naar een…

MARKETING-COMMUNICATIE MEDEWERKER (32-36 uur)

Wat houdt het in?

In deze functie is het aan jou – en je directe collega – om een stem te geven aan De Hoorneboeg en om onze missie verder te verspreiden. Het is belangrijk dat je deze stem weet te vertalen naar content voor diverse mediakanalen, zoals de website, de nieuwsbrief en social media.

Naast het doorlopende basiswerk ben je bij diverse projecten en evenementen (zoals bijv. de Bosbios) van begin tot eind betrokken. Van conceptueel meedenken tot het inregelen van de ticketverkoop en het vullen van de contentkalender: jij maakt een plan, behoudt het overzicht, houdt (externe) betrokkenen op de hoogte en zorgt ervoor dat alles op het juiste moment in de juiste stijl naar buiten gebracht wordt. 

Naast de basiswerkzaamheden pak je ook regelmatig extra klussen op, zoals het bestellen van bedrukte kleding, het regelen van foto- en videografie, of het (laten) vormgeven van drukwerk. En omdat jij een kei bent in schrijven, doen we ook graag een beroep op je voor het ontwikkelen van mooie, inhoudelijke blogs en artikelen die onze missie ondersteunen. 

Kortom; een veelzijdige functie waarbij het fijn is als je brede ervaring hebt op het gebied van marketing-communicatie en je gewend bent om zowel planmatig als in de uitvoering mee te werken. Dit alles doe je met veel passie, omdat je – net als wij – de wereld mooier wil maken en echt iets in beweging wilt zetten.  

Wie we zoeken?
We zoeken jou, als je:

 • Onze missie een warm hart toedraagt. 
 • Brede ervaring hebt op het gebied van marketing & communicatie. 
 • Redactioneel sterk bent en de juiste snaar raakt. 
 • Gestructureerd en planmatig kan (samen)werken. 
 • Ervaring hebt met WordPress, Mailchimp en Canva. 
 • 2-5 jaar soortgelijke werkervaring hebt. 
 • Vanaf juni/juli beschikbaar bent.

Wat bieden we jou?

 • Een werkplek op een prachtig landgoed midden in de natuur.
 • Een functie voor 32-36 uur per week voor 1 jaar met de intentie om te verlengen. 
 • Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.000 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 
 • Een energieke sfeer metgedreven collega’sdie ieder op hun eigen manier de wereld willen verbeteren. 
 • Een mooie kans om bij te dragen aan onze missie en impact te maken.

Wil je reageren op deze functie? Stuur dan voor 19 mei je sollicitatiebrief en/of cv naar marsha@dehoorneboeg.nl.