Vacature Assistent Locatiemanager

Buitenplaats De Hoorneboeg is een plek waar je tot jezelf kan komen, iets nieuws over jezelf kunt leren of met je bedrijf of organisatie terecht kunt als je samen duurzame verandering in gang wilt zetten of versnellen. Iedere dag verwelkomen we groepen die voor één of meerdere dagen op onze buitenplaats te gast zijn. Steeds meer bedrijven en organisaties weten onze plek te vinden. We kunnen daarom wat extra hulp gebruiken en zijn op zoek naar een…

ASSISTENT LOCATIEMANAGER (PARTTIME)

Wat houdt het in?

Dagelijks verwelkomen we gasten die voor een dag, weekend of (mid)week bij ons verblijven voor bijvoorbeeld een retreat, training of workshop. In deze functie zorg je voor een warm welkom en een fijn verblijf voor onze gasten, waarbij het hen aan niets ontbreekt.

 • Je zorgt ervoor dat de locaties gedurende de dag netjes en verzorgd blijven en dat de gasten altijd koffie en thee kunnen zetten. Je controleert bijvoorbeeld of er voldoende koffiekopjes zijn, of je de vaatwasser kunt inruimen en of er iets bijgevuld moet worden.
 • Je zorgt ervoor dat – als de gasten dit wensen – de lunch wordt opgehaald bij restaurant Bij de Tuinman (het vegetarische restaurant op De Hoorneboeg) en dat dit op de afgesproken tijd klaarstaat op de locatie. Na de lunch ruim je alles weer netjes op.
 • Je helpt je collega’s tussendoor bij allerlei andere klussen. Bijvoorbeeld bij eigen events, kleine onderhoudsklusjes of het controleren en aanvullen van de voorraad.

Wie we zoeken?

 • Je bent van nature vriendelijk en gastvrij ingesteld. Je hebt er écht plezier in om het onze gasten naar hun zin te maken en dit straal je ook uit :-).
 • Je bent een doener met oog voor detail. Je ziet snel wat er moet gebeuren.
 • Je bent flexibel en stressbestendig. Je kunt er goed tegen als je snel moet schakelen of als de dag ineens toch anders loopt.
 • Je houdt van samenwerken en staat graag in contact met je collega’s en de gasten.
 • Je houdt van een afwisselende baan waarbij je veel in beweging bent.
 • Je bent bij voorkeur minimaal 15 uur per week inzetbaar op in ieder geval de meest drukke momenten: maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 14.00 uur. Ben je minder dan 15 uur inzetbaar, maar kun je wel minimaal 3 dagen tussen 11.00 en 14.00 uur aanwezig zijn? Dan horen we ook graag van je.
 • Je bent soms ook in het weekend beschikbaar, of als we zelf een bijzonder evenement organiseren. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg.

Wat bieden we jou?

 • Een werkplek op een prachtig landgoed, midden in de natuur!
 • Een functie in loondienst voor minimaal 15 uur per week voor een periode van 6 maanden met de intentie om te verlengen.
 • Een bruto uurloon tussen € 10,93 en € 13,30, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Een energieke sfeer met gedreven collega’s die – ieder op hun eigen manier – de wereld willen verbeteren.
 • Een plek waar we veel waarde hechten aan samenzijn met teambijeenkomsten, borrels, etentjes en activiteiten.
 • Een mooie kans om bij te dragen aan onze missie, namelijk mensen (weer) verbinden met zichzelf, anderen en de natuur.

Zoeken we jou? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. We kunnen je hulp per direct gebruiken, dus het is fijn als je al snel kunt starten. Stuur voor 10 november je cv aan Anja Metselaar (anja@dehoorneboeg.nl). Ook als je vragen hebt kun je die aan Anja stellen.

 

Vacature assistent locatieteam De Hoorneboeg


Kennen wij elkaar nog niet?
Buitenplaats De Hoorneboeg is een plek waar je tot jezelf kan komen, iets nieuws over jezelf kunt leren of met je bedrijf of organisatie terecht kunt als je samen duurzame verandering in gang wilt zetten of versnellen. Bovendien organiseren we kleine, bijzondere events (muziek, film, exposities, lezingen), hebben onze eigen ciderij (kom maar eens proeven!) en middenin de moestuin ligt een restaurant waar je in de weekenden een verse cappuccino kunt drinken en lekker kunt eten met groentes in de hoofdrol. Dit alles doen we om mensen weer te verbinden met zichzelf en anderen, dat levert mooie dingen op voor de wereld!

Meer over onze organisatie lees je op www.dehoorneboeg.nl.