Training Van overleven naar leven

De trainingscyclus Van Overleven naar Leven is een ervaringsgerichte training die je aan den lijve laat ervaren wat jouw overlevingsmechanismen zijn en hoe je deze stap voor stap kan leren loslaten. In de trainingen laten we je kijken naar wie jij ten diepste bent, ervaar je waarin jij jezelf onbewust belemmert en laten we je beseffen dat je keuzes hebt in je gedrag, zodat je weer voelt hoe het is om echt te leven.

“Ken je het gevoel dat je steeds aan het overleven bent en niet het gevoel hebt dat je werkelijk leeft, hoe hard je je best ook doet?”

Ninouk Hehenkamp en Willemijn Botermans verzorgen in het najaar de training Van overleven naar leven. De training beslaat vijf dagen waarin de volgende thema’s aan de orde komen:

1. CONTACT & VERBINDING “In hoeverre is het voor jou lastig om goede relaties op te bouwen met mensen en om deze te onderhouden, hoe hard je je best ook doet?” In deze cursus leer je de ontmoeting met jezelf en anderen zodanig aan te gaan dat het tot verdieping leidt en de energie vrij kan stromen. Een belangrijke cursus die je in alle facetten van je leven kan gebruiken.

2. ROUW & ROUWVERWERKING “In hoeverre heb jij dierbaren, situaties of andere belangrijke dingen in je leven verloren? En in hoeverre heb je hier daadwerkelijk afscheid van genomen?”  Tijdens deze intensieve training wordt persoonlijke rouwverwerking ondersteund met helende ervaringen.

3. DE KRACHT VAN JE SCHADUW “Ken je het gevoel dat je bezig bent om bepaalde eigenschappen of gevoelens van jezelf weg te stoppen, te onderdrukken of je ertegen te verzetten?” Tijdens deze cursus leer je in contact te komen met je schaduwzijde, zodat je deze tot nu toe destructieve kant kan ombuigen tot werkelijke autonomie en afgrenzing met een open hart.

4. MASKERS “Ken jij de momenten dat jij een masker op zet om je kwetsbaarheid te verbergen en dat je niet weet hoe je dit masker af kunt zetten?” Iedereen draagt in het dagelijks leven één of meerdere maskers om kwetsbaarheid te verhullen. Heel vaak zijn we ons hier niet van bewust. Een prachtige training die je veel inzicht geeft in je eigen maskers en ook in de maskers van anderen.

5. KRACHT & KWETSBAARHEID “Durf jij werkelijk in je kracht te gaan staan en durf je je tegelijk kwetsbaar op te stellen?” Persoonlijke groei begint in je lijf, in je hart. Deze dag ligt het accent op persoonlijke beweging en beleving, inzicht en actie. Actie in de vorm van boksen in een veilige omgeving. Waarom boksen? Boksen is een bijzonder effectieve manier om bloot te leggen, volgens welke patronen je denkt, voelt en handelt. Wanneer ben jij op je best? Hoe doorbreek je blokkades? We laten het je graag ontdekken!

 

Praktische zaken

Data najaarstraining:  De training in het najaar vindt plaats op de volgende dagen: 3 november, 16 november, 1 december, 15 december en 22 december.

Tijden: de trainingsdagen starten om 10 en eindigen om 17 uur.

Kosten:

Voor particuliere klanten € 750,- euro ex BTW     Losse dag:  € 175,- euro ex BTW

Voor zakelijke klanten: € 1125,- euro ex BTW Losse dag:  € 245,- euro ex BTW

Meer informatie en aanmelden: klik hier.

Wil je meer weten over Ninouk Hehenkamp kijk dan op haar site www.ninouk.nl. Hier kun je ook zien welke trainingen Emotioneel Lichaamswerk zij nog meer geeft op De Hoorneboeg.