Summerschools in Aan de Hei - tarieven en details

Leuk dat je belangstelling hebt voor een Summerschool (of winter of lente-school…) in Aan de Hei!

Tijdens deze speciale (vakantie-)weken bieden we een aantal van onze locaties tegen speciale tarieven aan, wat deze periodes interessant maakt als je plannen hebt voor een (mid-)week op De Hoorneboeg.

Hier vind je alle informatie die je misschien zoekt als je op deze manier een retreat of training wilt organiseren.

Tarieven

Tijdens de weken waarin ruimte is voor de summerschools is “Aan de Hei” (twee aan elkaar geschakelde boerderijen) alleen als geheel te huur.

Het tarief voor deze midweek (vanaf maandag 13:00 uur tot vrijdag 9:00 uur) bedraagt € 6.400,- (exclusief 9% BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen) op basis van het gebruik van 16 slaapkamers. De schoonmaakkosten bedragen € 150,-.

Je hebt dan tot je beschikking:
• Het deel met de Boszaal (fijne zitkamer, keuken, sauna en de 12 éénpersoonskamers): gedurende de hele periode
• Het deel met de Heizaal (yogaruimte, bibliotheek met zithoek en pantry, 7 tweepersoons-kamers): vrijdag tot 9:00 uur (wil je op vrijdag langer gebruik maken van deze ruimte? We kijken graag met je naar de mogelijkheden)
• Het gebruik van alle ruimtes in Aan de Hei, waaronder de sauna, en de yogaprops, zoals kussens, matjes en dekens.
• 16 slaapkamers met linnengoed (we maken alle bedden voor je op) en handdoeken. Is je groep groter? In totaal kunnen we je 19 slaapkamers bieden. Wil je meer kamers gebruiken dan 16 dan kost dit € 400,- per kamer voor deze midweek. Het gebruik van een één- of tweepersoonskamer maakt in kosten geen verschil.

Wanneer?
Niet alleen in de zomer, maar ook in andere seizoenen heb je de mogelijkheid om een mooi programma neer te zetten tijdens een midweek.

In 2021 hebben we de volgende data voor je:

Winter:
22 – 26 februari

Lente:
3 – 7 mei (onder voorbehoud)

Zomer:
Deze weken zijn inmiddels gereserveerd. Heb je ideeën voor 2022? Dan horen we graag van je!

Herfst:
11 – 15 oktober (onder voorbehoud)

Winter:
Deze weken zijn inmiddels gereserveerd, maar misschien past jouw plan ook in een winterweek in februari 2022?

Aan de Hei: de plek

Pal aan de hei staan twee schitterend verbouwde, monumentale boerderijen. Samen noemen we ze Aan de Hei. We worden zelf altijd heel gelukkig van de sfeer hier binnen en ook van de heerlijke tuin. Via een prachtig portaal loop je gemakkelijk heen en weer tussen beide gebouwen, zodat het van binnen voelt als één geheel.

De boerderijen zijn van binnen compleet gerenoveerd met behoud van oude elementen in de stijl van “serene eenvoud”. Een combinatie van eigentijds design & vintage. Van alle gemakken voorzien: een gloednieuwe keuken, een sonos-installatie en vloerverwarming.

Heizaal

Van deze retreatruimte worden we zelf altijd heel gelukkig.

De zaal is sereen, ruim en licht. De vloerverwarming zorgt voor de behaaglijkheid die fijn is als je op je matje of je kussentje zit.

Door de grote ramen heb je gemakkelijk contact met de natuur om je heen. En al die tijd zorgt de sfeer van de boerderij voor een gevoel van geborgenheid.

Op de bovenverdieping vind je de 7 tweepersoons-kamers.

16
50
90

Boszaal

Tijdens je retreat kun je de Boszaal gebruiken als een heerlijke huiskamer. Ontmoet elkaar aan de grote houten tafels of maak het jezelf gemakkelijker in de gezellige zithoeken. Als het wat frisser is, kun je genieten van een vuurtje in de houtkachel.

In dit deel van Aan de Hei is ook de sauna, met een grote ruimte waar je ook heerlijk kunt relaxen, en een behandelkamer voor bijvoorbeeld een massage.

De keuken is van alle gemakken voorzien.

Vanuit de grote deuren stap je direct op mooie bospaden waarlangs je over De Hoorneboeg kunt dwalen.

Op de bovenverdieping liggen de 12 éénpersoons-kamers.

16
30
95

Overnachten

Aan de Hei heeft 19 slaapkamers, waarvan 12 éénpersoons (op de bovenverdieping van de Boszaal) en 7 tweepersoons (boven de Heizaal), zodat je in totaal met een groep van 26 personen meerdere dagen kunt blijven.

De kamers liggen op de eerste verdieping en hebben allen een eigen badkamer (met heerlijke douche…), een wastafel, een toilet en een bureautje. De bedden op de twee-persoonskamer staan los van elkaar. Bij de éénpersoonskamers maakt het toilet deel uit van de badkamer. Bij de tweepersoonskamers is het toilet een eigen ruimte, op twee na, daar zit het toilet in de badkamer.

Is je groep groter? We kunnen andere mogelijkheden op De Hoorneboeg met je bespreken of je in contact te brengen met hotels in de buurt waar we vaker mee samenwerken.

19
26 (19 slaapkamers)

Wat we verder nog voor je kunnen doen

Misschien regel je liever alles zelf. Prima! Maar misschien vind je het fijn dat wij het eten en drinken voor je verzorgen, een bijzondere workshop voor je organiseren of je ondersteunen bij het één en ander. Kijk hier wat we voor je kunnen doen.

Eten en drinken

Een chef aan huis
We brengen je graag in contact met retreat-chefs die we kennen én die al helemaal thuis zijn op De Hoorneboeg. Ze werken zeer zelfstandig, zijn het gewend om deel uit te maken van een retreat-groep en verzorgen je vanaf het ontbijt tot en met het diner. Heb je specifieke ideeën, zoals bijvoorbeeld een Ayurvedisch- of Detox-menu? We kennen verschillende koks die zich hebben toegespitst op heel specifieke diëten. Laat weten wat je zoekt, we helpen je graag! Je kunt ook je eigen kok meenemen, uiteraard. Dan vragen wij €7,50 per deelnemer per etmaal voor gebruik van de keuken.

Goed om te weten: op vrijdagen is de keuken van Aan de Hei vanaf 9:00 uur niet meer te gebruiken (de chef voor het weekendretreat gaat dan alvast aan de slag). Ons restaurant Bij de Tuinman helpt je graag als je die dag nog wilt gebruiken voor je programma.

Kosten
Reken voor de verzorging van je deelnemers van je groep op circa € 45,- per persoon, per etmaal op basis van twee maaltijden (brunch en diner), aangevuld met een snack en thee. De hoogte van dit bedrag is uiteraard afhankelijk van je wensen en kun je afstemmen met de kok. Hou er rekening mee dat een chef een eigen kamer nodig heeft (éénpersoons). De kosten voor deze overnachting komen hier dan bij (met een korting van 50% op het normale tarief).

En verder...

Massages
We kennen verschillende massagetherapeuten die behandelingen kunnen komen geven.

Gastvrouw
Op aanvraag kun je een beroep doen op één van onze gastvrouwen. Zij neemt bijvoorbeeld de coördinatie van de massages en de behandelingen voor haar rekening en kan ook het in- en uitchecken uit handen nemen. Lijkt dit je wat? Bespreek je wensen, dan bespreken we de mogelijkheden en tarieven hiervoor met je.

Workshops en activiteiten
Wil je iets toevoegen aan je weekend? Op De Hoorneboeg kun we je verschillende activiteiten en workshops aanbieden: actief of juist ontspannen, binnen of lekker buiten.

Eindeloos wandelen

Je stapt de deur uit en bent al midden in het bos en ook de heide ligt voor de deur!

Ontspannen in de sauna

... en daarna lekker bijkomen op deze heerlijke ligbedden!