Stichting In de Villa: We geloven in impact

Is het mogelijk om het leven van mensen die nu problemen ervaren gemakkelijker te maken op een manier die ook gezond is voor het milieu?
Kunnen we iets meer doen dan ons goed gedragen, een bijdrage doen in een collectebus en onze stem laten horen bij verkiezingen?

Net als een groeiend aantal andere organisaties denken wij van wel. We merken zelfs dat het leven er veel leuker van wordt.

Als je eenmaal een stap gezet hebt en kennis hebt gemaakt met de energie en de betrokkenheid van deze andere manier van werken komen de ideeën voor je eigen organisatie vanzelf op gang en wil je niet meer anders.

Samen met anderen werken we aan oplossingen en zoeken we nieuwe verbindingen.

Earthday 2020

Op 22 April 2020 vieren we Earthday: de dag die ieder jaar wereldwijd wordt georganiseerd in zo’n 200 landen. De rijkdom van mogelijkheden, de verbinding tussen bewoners, het zorgvuldig omgaan met alles wat de planeet ons biedt… daar draait het allemaal om!

Samen met bevlogen mensen van milieu- en klimaat-organisaties, bedrijven die duurzaam (willen) werken, kunstenaars en bijzondere initiatiefnemers maken we alweer plannen over de viering in april.

Initiatieven die we ondersteunen

Wat kunnen wij samen doen?

Herken je onze kijk op de wereld (of misschien wil je er meer over horen) en heb je een idee voor een mogelijke samenwerking? Neem contact op, we maken graag kennis met je!

Kristiaan Kamerling

Raymond Dommanschet

Jeroen Voskamp