Stichting In de Villa: We geloven in impact

Is het mogelijk om het leven van mensen die nu problemen ervaren gemakkelijker te maken op een manier die ook gezond is voor het milieu?
Kunnen we iets meer doen dan ons goed gedragen, een bijdrage doen in een collectebus en onze stem laten horen bij verkiezingen?

Net als een groeiend aantal andere organisaties denken wij van wel. We merken zelfs dat het leven er veel leuker van wordt.

Als je eenmaal een stap gezet hebt en kennis hebt gemaakt met de energie en de betrokkenheid van deze andere manier van werken komen de ideeën voor je eigen organisatie vanzelf op gang en wil je niet meer anders.

Samen met anderen werken we aan oplossingen en zoeken we nieuwe verbindingen.

Earthday 2019

Op 22 April 2019 vieren wij Earthday, samen met zo’n 70 mensen die zich op allerlei verschillende manieren inzetten voor onze planeet.

Er komt een bijzondere groep mensen bij elkaar, vanuit diverse bedrijven, milieu- en klimaat organisaties, kunstenaars en persoonlijke initiatieven. Stuk voor stuk inspirerende en prachtige mensen.

Wat kunnen we samen doen?

Herken je onze kijk op de wereld (of misschien wil je er meer over horen) en heb je een idee voor een mogelijke samenwerking? Neem contact op, we maken graag kennis met je!

Kristiaan Kamerling

Raymond Dommanschet

Jeroen Voskamp

Cultuur In de Villa

We hebben de ruimte in onze Villa en bovendien ook veel ideeën om mooie, bijzondere en leuke dingen te organiseren.

Iets waar je vrolijk van wordt of ontroert, iets wat je aan het denken zet of gewoon een middag waarop je een beetje kunt rondhangen en genieten van onze mooie plek.

Heb je zelf een idee waarvan je denkt dat het helemaal bij ons past? Laat het weten, we werken graag samen met anderen!