Stichting In de Villa

Vanuit grote betrokkenheid komt veel moois tot stand. Samen met anderen proberen we zoveel mogelijk bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzaamheid en een betere wereld voor zoveel mogelijk mensen.
Verder houden we van het organiseren van mooie momenten en ben je welkom als je een vergaderruimte of trainingslocatie zoekt.

We geloven in impact

Is het mogelijk om het leven van mensen die nu problemen ervaren gemakkelijker te maken op een manier die ook gezond is voor het milieu?
Kunnen we iets meer doen dan ons goed gedragen, een bijdrage doen in een collectebus en onze stem laten horen bij verkiezingen?

Net als een groeiend aantal andere organisaties denken wij van wel. We merken zelfs dat het leven er veel leuker van wordt.

Als je eenmaal een stap gezet hebt en kennis hebt gemaakt met de energie en de betrokkenheid van deze andere manier van werken komen de ideeën voor je eigen organisatie vanzelf op gang en wil je niet meer anders.

Samen met anderen werken we aan oplossingen en zoeken we nieuwe verbindingen.

Plan je bijeenkomst bij ons

Deze statige villa is ooit gebouwd als gastenverblijf. In 2018 is het volledig gerenoveerd met gebruik van ecologisch verantwoorde en historische bouwmaterialen.

Tref elkaar hier midden in het bos voor een meeting, training (tot 40 deelnemers), debat of voorstelling (tot 75 gasten).

Op de zolder kun je vergaderen, bij elkaar komen voor een training en ook overnachten in een lichte en vriendelijke sfeer. Compleet met badkamer, een kleine keuken en twee slaapruimtes voor samen vier personen (eventueel uit te breiden naar 5).

Cultuur In de Villa

We hebben de ruimte in onze Villa en bovendien ook veel ideeën om mooie, bijzondere en leuke dingen te organiseren.

Iets waar je vrolijk van wordt of ontroert, iets wat je aan het denken zet of gewoon een middag waarop je een beetje kunt rondhangen en genieten van onze mooie plek.

Heb je zelf een idee waarvan je denkt dat het helemaal bij ons past? Laat het weten, we werken graag samen met anderen!

Wat kunnen we samen doen?

Herken je onze kijk op de wereld (of misschien wil je er meer over horen) en heb je een idee voor een mogelijke samenwerking? Neem contact op, we maken graag kennis met je!

Kristiaan Kamerling

Raymond Dommanschet

Jeroen Voskamp