SILENT SUNDAY SPECIALS - 3-DAAGSE

Je kent misschien onze Silent Sundays – de maandelijkse dag in stilte waarop je de tijd kan nemen om te luisteren naar alles wat in jou leeft. Waarop je merkt dat als je daar ruimte aan geeft je de rijkdom van je eigen wijsheid weer kunt ervaren.

Meerdere keren in het jaar organiseren we de 3-daagse Silent Sunday Specials inclusief 2 overnachtingen. Op het programma staan yoga-, meditatie- en ademhalingsoefeningen, creatieve opdrachten, veel buiten zijn, kampvuur en natuurlijk: de stilte.

Kijk wat zich bij jou ontvouwt. Ondertussen wordt je heerlijk verzorgd door restaurant Bij de Tuinman en heb je ook veel tijd om – zonder dat je afgeleid wordt – lekker te lummelen.

Kom je liever iets langer? Klik dan hier voor de 5-daagse Silent Sunday Specials.

Zo zien jouw dagen eruit

Dag 1
Aan het einde van de middag ben je van harte welkom en maak je kennis met Sharon en de andere deelnemers. Nadat je je spullen op je slaapkamer hebt gebracht, begint een eerste inleiding in de stilte. ’s Avonds eten we met elkaar en daarna heb je even tijd voor jezelf. Aan het begin van de avond zoek je de groep weer op bij het kampvuur of bij de houtkachel voor een gezamenlijke meditatie.

Dag 2
Na het ontbijt en wat tijd voor jezelf start om 9:30 uur een eerste yoga- en meditatiesessie. In de middag, na de lunch, doen we visualisaties en een creatieve opdracht. ’s Avonds landen we nog wat verder in de stilte en de ruimte die je daar tegenkomt. Tussendoor heb je deze dag regelmatig tijd voor wat er in jezelf op komt.

Dag 3
Deze dag heeft ongeveer hetzelfde programma als de tweede dag. Rond 15:00 uur rond je de Silent Sunday Special af met een eindmeditatie, waarna er tijd is om je ervaringen te delen met de anderen. Om 16:00 uur sluiten we samen af.

Je kunt hier heerlijk slapen

Verspreid over De Hoorneboeg liggen meerdere fijne verblijven. Ieder met een eigen verhaal. Ze zijn stuk voor stuk opgeknapt, sfeervol en comfortabel. Binnen 5 minuten wandel je overal naartoe: nog even via de heuvel naar het restaurant, naar de parkeerplaats, de andere overnachtingsplekken en In de Luwte of de Villa waar de sessies plaatsvinden.

Je kunt kiezen of je een kamer wilt delen met iemand anders of liever een kamer voor jezelf hebt. Je overnacht dan op één van de volgende plekken: het Stille Midden, het Heihuis, de Villa of een pipowagen. Meer over deze plekken vind je hier.

Dit zijn de eerstvolgende data

De eerstvolgende data van de Silent Sunday Specials (3-daagse):
– Vrijdag 9 t/m zondag 11 september 2022 (deze editie vindt plaats in Aan de Hei)
– Vrijdag 11 t/m zondag 13 november 2022

We starten vrijdag om 18:00 uur, vanaf 17:30 uur ben je welkom. We eindigen zondag om 16:00 uur. De overnachtingsmogelijkheden zijn:
– Een kamer voor jezelf voor € 595,-
– Een kamer delen met een ander voor € 495,-
– Een pipowagen voor jou alleen voor € 595,-

Eten, drinken, van tijd tot tijd iets lekkers en overnachtingen zitten daar allemaal bij in. Kom je samen en willen jullie een slaapkamer delen? Stuur dan even een mailtje naar ontmoeten@dehoorneboeg.nl.

Bij Sharon ben je in goede handen

Sharon heeft jarenlange ervaring. Doordat ze zelf op haar gemak is met stilte, voelt het opzoeken van de stilte met haar als een heel vanzelfsprekende reis. Voor als je nieuwsgierig bent of nog niet weet of een Silent Sunday Special iets voor jou is, kun je hier een interview lezen met Sharon over wat stilte voor haar betekent.

“Als Stiltemaker nodig ik uit tot verzachten, verstillen en verbinden, om zodoende liefdevol contact te maken met jezelf en wat er in jou leeft.”
– Sharon Huisman