SILENT SUNDAY SPECIALS - 5-DAAGSE

‘Stilte is een reis die je steeds dieper in jezelf brengt, naar je eigen oorspronkelijkheid van liefde. In stilte reis je voorbij al je gedachten en overtuigingen en laat je stress achter je. Je drukke hoofd komt tot rust en je hart wordt klaarwakker.’

Tijdens deze 5-daagse retraite met Annemieke Rodenburg neem je de tijd om te luisteren naar alles wat in jou leeft. Yoga, meditaties en inzichtoefeningen helpen je daarbij. En natuurlijk is er een kampvuur…

Bekijk ook de Silent Sundays of 3-daagse retaites.

Zo zien de dagen eruit

Het programma helpt je steeds dieper in de stilte af te dalen. Vroeg in de ochtend doen we yoga en een meditatie. Door de dag heen komen we steeds weer samen voor verschillende meditaties en oefeningen. Tussendoor blijft ook tijd over die je zelf kunt invullen.

Dag 1
’s Ochtends verwelkomen we je en maak je kennis met Annemieke en de andere deelnemers. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, het programma door te nemen, vragen te beantwoorden en alvast wat meditatie en andere oefeningen te doen om rustig in de stilte af te dalen. In de loop van de middag gaan we langzaam aan de stilte in…

Dag 2 tot 4
De tweede, derde en vierde dag zullen we in totale stilte doorbrengen en een programma volgen dat je helpt om dieper in de stilte te komen, vrij te laten wat niet meer nodig is en meer en meer de vreugde en vrijheid van je hart en je essentie te gaan ervaren.

Dag 5
Op de vijfde dag doorbreken we geleidelijk aan de stilte, wen je voorzichtig om weer te praten kun je je ervaringen van de afgelopen dagen met de anderen delen. Om 16.00 uur eindigt de Silent Sunday Special met een klein ritueel.

5 Dagen in Aan de Hei

Wanneer:
Maandag 1 t/m vrijdag 5 augustus 2022

Aan de Hei
Tijdens deze retraite breng je de dagen door in Aan de Hei, waar je ook overnacht. Deze oude boerderijen hebben een gezellige zithoek bij de kachel, lange houten tafels om samen aan te eten en een sauna waar je na afloop op relaxte ligbedden kunt indommelen. Zodra je buiten bent, sta je in het bos of wandel je zó de heide op.

De slaapkamers in Aan de Hei hebben allemaal een eigen badkamer. Je kunt kiezen of je een kamer wilt delen of liever een kamer voor jezelf hebt. Als je een kamer wilt delen met een andere deelnemer die je kent, kun je ons dat via een mail even laten weten (ontmoeten@dehoorneboeg.nl). Dan maken we dat voor je in orde!

Onze eigen retreat-chef kookt deze dagen eerlijke plantbased maaltijden voor ons.

Kosten:
– Een kamer voor jezelf voor € 995,-
– Een kamer delen met een ander voor € 845,-

Eten, drinken, van tijd tot tijd iets lekkers en overnachtingen zitten daar allemaal bij in.

Annemieke Rodenburg

Al sinds 2000 geef ik met veel liefde stiltedagen en stilteretraites via mijn organisatie Hartenlicht. Stilte is voor mij een reis die je steeds dieper in jezelf brengt, naar je eigen oorspronkelijkheid van liefde. In stilte reis je voorbij al je gedachten en overtuigingen en laat je stress achter je. Je drukke hoofd komt tot rust en je hart wordt klaar wakker. Stilte is dus veel meer dan de afwezigheid van geluid, het brengt je thuis in je hart, de plek waar het oordelen wegvalt en je wijsheid en je liefde kan stralen. Bij mijn meditaties en begeleiding staat het hart centraal. Voor mij kan de stilte landen wanneer er een bodem van zelfliefde en compassie mag zijn.

De stilte kwam in mijn leven tijdens een retraite die ik deed in Nepal op een Tibetaans Boeddhistisch klooster. Het heeft mijn leven en pad veranderd. Ik wist vanaf toen dat ik ook anderen wilde meenemen om de pure kracht van stilte te laten ervaren. Daarnaast is de natuur voor mij een belangrijke spiegel en bron van stilte. De eenvoud, de pure schoonheid en het gewoon Zijn van een boom, een berg of een meer, brengt me iedere keer weer terug bij mezelf.

Naast de stilte heb ik sinds 1998 een drukke praktijk voor aurareading en coaching en geef ik trainingen en cursussen over intuïtieve- en spirituele ontwikkeling.