Pipowagens

Compleet met balkon staan op het veld, aan de rand van het bos, twee pipowagens.

Het voelt altijd een beetje als een avontuur, een dag in zo’n pipowagen. Het gestommel over de vloer, het geluid van de regen op het dak of het vakantiegevoel dat je kan overvallen als je in de zon op het balkonnetje zit…

Pipowagens op het veld...

En je kunt kiezen! Één pipowagen is heel geschikt voor bijvoorbeeld coachgesprekken of om een paar uur ongestoord te werken aan een robuust, houten bureau. De andere heeft een grote tafel: die is fijn als je met meerdere mensen wilt overleggen.

In beide kun je de hele dag door zelf koffie en thee maken (met melk-opschuimers voor de liefhebber). De toiletten zijn om de hoek. Elektriciteit, verwarming en wifi maken het allemaal tot een iets minder spannend avontuur, maar ó zo fijn als je het nodig hebt.

En kun je overnachten in de pipo? Die vraag komt regelmatig (en heel begrijpelijk) voorbij, maar daar hebben we andere hele fijne plekken voor en zijn beschikbaar voor je in combinatie met de huur van een van onze locaties.

2
4 (6)
18

De coach-pipo

Deze pipowagen is heel geschikt als je een persoonlijk gesprek wilt voeren of rust kunt gebruiken om iets uit te werken of te overdenken.

Aan de grote, houten tafel kun je een hele dag ongestoord werken en is eventueel ook plaats voor 2 personen. De stoelen zitten heel lekker, je kunt hier dus bijvoorbeeld ook heel goed de boeken komen lezen die nog op je stapeltje liggen… Of als een extra plekje tijdens een meerdaagse inzetten om in klein verband te oefenen.

Koffie en thee kun zelf maken, met mooi weer kun je naar het balkonnetje verhuizen of even een rondje maken langs de vuurkuil en de verschillende fruit- en kruidensoorten die je hier om je heen vindt in ons voedselbos in wording.

2
2
18

De vergader-pipo

Een ruime tafel waar je met z’n zessen omheen kunt zitten, je eigen koffie en thee kunnen zetten en voor een lunch even richting het restaurant… dat kan in onze vergader-pipo.

Als het mooi weer is, zet je lekker de deuren open zetten en verder praten op het balkon of de picknicktafel.

En het wordt steeds groener rond deze pipowagen, omdat hij midden in ons voedselbos-in-wording staat. Je vindt er allerlei fruit en kruiden en leuke plekken, zoals de kampvuurkuil.

2
4 (6)
18