Maak van 2023 je mooiste jaar

Retreat | Za 7 januari | Met Muriël Dalmulder


Als je terugkijkt op het afgelopen jaar – of misschien zelfs op je hele leven – waar sta je dan? Waar had je eigenlijk willen staan of wat had je willen hebben, doen of zijn? Op deze dag neem je de tijd om naar binnen te keren, te reflecteren en te verbinden met je puurste dromen en verlangens. Ook leert Muriël je een methode waarmee dit ook echt je nieuwe werkelijkheid kan worden.

Hoe ziet de dag eruit?

Samen met de groep – en ook voor jezelf – begin je de dag met reflecteren op het afgelopen jaar. Zijn er dingen die je los wilt laten, zodat je ruimte hebt voor wat je echt wilt? Met behulp van een vuurceremonie kun je dit bewust loslaten en ruimte maken voor wat je wilt creëren. Je verbindt je weer met je natuur, met Moeder Aarde en andere support systems die er voor je zijn.

Hierna maak je tijdens een sjamanistische meditatie een reis naar ‘The Land of Plenty’: jouw wereld waarin álles mogelijk is. Het helpt je om te herinneren waar je misschien ooit droomde, maar wat je onderweg – op welke manier dan ook – bent vergeten of hebt losgelaten.

Je krijgt tijd om op te schrijven wat bij je opkomt en na te gaan waar je de komende periode mee aan de slag wilt. Muriël leert je een speciale methode, waarmee je jouw dromen en verlangens in de 60 dagen na deze workshop kunt manifesteren. Zo ontstaan nieuwe patronen in je systeem en haal je je dromen en verlangens steeds dichterbij…

Alle details op een rij

Datum
Zaterdag 7 januari 2023

Tijden
Van 10:00 tot 17:30 uur. Vanaf 9:30 uur ben je welkom.

Kosten
€ 150,- inclusief koffie/thee, lunch en iets lekkers tussendoor.

Parkeren
€ 5,- per auto. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Ter plekke is dit helaas niet meer mogelijk. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

De plek
Deze workshop wordt gegeven in In de Luwte.

Over Muriël Dalmulder

Muriël Dalmulder is internationaal leiderschapscoach, trainer en spreker. Ze combineert de westerse wetenschap van positieve psychologie, neurowetenschap en NLP graag met oude wijsheid en tradities.

Met een Surinaamse moeder en Nederlandse vader heeft ze zelf jaren geworsteld met het aanpassen aan de ‘non conformistische’ Nederlandse cultuur en de verwachtingen van de maatschappij. Uiteindelijk leerde ze om vrij te zijn van conditioneringen, stress, angst en verwachtingen en leeft ze nu in verbinding met haar eigen purpose en essentie. Het is haar ervaring dat – als je leeft vanuit deze verbinding – je voelt hoe we allemaal gelijk en één zijn ondanks de innerlijke en uiterlijke verschillen.

Muriël doet niets liever dan mensen weer verbinden met hun essentie, hun heelheid en purpose. Zo wil ze bijdragen aan duurzame positieve gedragsverandering voor individuen, teams en organisaties.