In de Luwte

Hier, in de voormalige bibliotheek van De Hoorneboeg, ben je op de meest rustige plek van de buitenplaats.

Wil je meer leren over jezelf of een dieper inzicht verwerven en tot nieuwe acties komen dan kun je hier trainingen volgen die worden aangeboden door verschillende organisaties.

In de Luwte is beschikbaar voor trainers die een ruimte zoeken voor hun eigen aanbod.

In de Luwte

In de Luwte ligt op de meest rustige plaats op De Hoorneboeg, verscholen tussen de bomen en aan de rand van de hei.

De trainingsruimte heeft grote tuindeuren, zodat het licht naar binnen stroomt en je altijd even in contact met buiten kunt zijn. In de serre zie je het bos rondom je en kun je samen lunchen.

De locatie is geschikt voor groepen met maximaal 25 deelnemers, bijvoorbeeld voor een bedrijfstraining, coachingssessies of retreat.

In de Luwte heeft zelf geen slaapkamers, maar door de week hebben we regelmatig kamers vrij in Aan de hei, dus is het ook mogelijk om een meerdaagse training met overnachting aan te bieden. In het weekend lukt deze combinatie niet, maar kunnen we wel de zolder van de Villa aanbieden om te overnachten (4 personen), het logement boven de ciderij (3 personen) en mooie bed & breakfasts in de buurt voor je boeken.

PLEK VOOR BEWUSTWORDING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

‘Zodra ik de plek zag, en vooral voelde, wist ik: dit is het. Ik ben thuis, hier hoor ik’.

Willemijn Botermans miste een plek waar je niet alleen vanuit één bepaalde stroming wordt begeleid, maar waar gekeken wordt naar wat iemand op dat moment in het leven nodig heeft. Bij In de Luwte vind je daarom professionele trainers of coaches op ieder terrein, zodat je hier met iedere hulpvraag terecht kunt.

Na een aantal ingrijpende levenservaringen gooide ze het roer om – van huis uit is ze jurist. Ze bewandelde haar eigen pad van heling en persoonlijke ontwikkeling en volgde diverse opleidingen om anderen te leren begeleiden.

Bij In de Luwte vind je trainers, coaches en therapeuten met achtergronden in alle verschillende stromingen. Ze zijn allemaal professioneel opgeleid, hebben ruime ervaring in wat ze aanbieden en ze hebben hun eigen pad gelopen. Dat is waar In de Luwte voor staat.