In de Luwte

Hier, in de voormalige bibliotheek van De Hoorneboeg, ben je op de meest rustige plek van de buitenplaats.

Wil je meer leren over jezelf of een dieper inzicht verwerven en tot nieuwe acties komen dan kun je hier trainingen volgen die worden aangeboden door verschillende organisaties.

In de Luwte is beschikbaar voor trainers die een ruimte zoeken voor hun eigen aanbod.

In de Luwte

In de Luwte ligt op de meest rustige plaats op De Hoorneboeg, verscholen tussen de bomen en aan de rand van de hei.

De trainingsruimte heeft grote tuindeuren, zodat het licht naar binnen stroomt en je altijd even in contact met buiten kunt zijn. In de serre zie je het bos rondom je en kun je samen lunchen.

De locatie is geschikt voor groepen met maximaal 25 deelnemers, bijvoorbeeld voor een bedrijfstraining, coachingssessies of retreat.

Trainingen met overnachting zijn mogelijk in Aan de Hei.

Wat sluit aan bij jou?

Een gevarieerd team professionals kan je helpen met al je diepe vragen over je leven. Samen kunnen kijken we naar je vraag en de training of coach vinden die bij jou aansluit en je verder kan helpen. Op termijn kun je hier een overzicht vinden van ons netwerk.

Persoonlijke coaching

Individuele gesprekken met een coach kunnen je helpen om een specifieke vraag verder te verkennen.

PLEK VOOR BEWUSTWORDING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

‘Zodra ik de plek zag, en vooral voelde, wist ik: dit is het. Ik ben thuis, hier hoor ik’.

Willemijn Botermans miste een plek waar je niet alleen vanuit één bepaalde stroming wordt begeleid, maar waar gekeken wordt naar wat iemand op dat moment in het leven nodig heeft. Bij In de Luwte vind je daarom professionele trainers of coaches op ieder terrein, zodat je hier met iedere hulpvraag terecht kunt.

Na een aantal ingrijpende levenservaringen gooide ze het roer om – van huis uit is ze jurist. Ze bewandelde haar eigen pad van heling en persoonlijke ontwikkeling en volgde diverse opleidingen om anderen te leren begeleiden.

Bij In de Luwte vind je trainers, coaches en therapeuten met achtergronden in alle verschillende stromingen. Ze zijn allemaal professioneel opgeleid, hebben ruime ervaring in wat ze aanbieden en ze hebben hun eigen pad gelopen. Dat is waar In de Luwte voor staat.