Lezing Liefdesroep!

Op donderdag 14 maart geeft Hannah Cuppen een lezing over haar boek Liefdesroep. In Liefdesroep beschrijft ze de universele werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt.

Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling. Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling.

Liefdesroep is het verlangen van je ziel om je volle potentie te leven. Het vraagt moed en overgave dat pad op te gaan omdat je jezelf ontmoet in je diepste angsten. De keerzijde daarvan is dat je ook je grootste talent ontgint. Je liefdesroep legt niet alleen je schaduw bloot, maar brengt ook de parel aan het licht die daarin geslepen wordt.

Tijdens de lezing geeft Hannah Cuppen antwoord op de volgende vragen:

– Wat zijn de wetmatigheden van een liefdesroep?
– Wat betekent de transformatie van angst naar liefde?
– Hoe kun je de vlinder worden die in je opgesloten zit?
– Hoe word je de held in je eigen leven?
– Hoe werken de natuurlijke principes?
– Hoe creëer je de grootste vervulling in je leven?

 

Praktische zaken

Datum: donderdag 14 maart 2019

Tijd: 20 uur (vanaf 19:30 uur ben je welkom)

Plaats: In de Villa (circa 5 minuten lopen vanaf de parkeerplaats van De Hoorneboeg)

Kosten: 20 euro, inclusief koffie en thee

Aantal deelnemers: maximaal 70

Aanmelden: via een mail aan info@hannahcuppen.nl

 

 

Over Hannah Cuppen
Hannah Cuppen (1973) is integraal therapeut, trainer en auteur. Naast haar ervaringsdeskundigheid heeft zij zich ook beroepsmatig gespecialiseerd in de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst. Daaruit is in 2014 haar eerste boek Liefdesbang voortgekomen. Op basis van dit boek geeft ze trainingen over het overwinnen van verlatingsangst en bindingsangst. Haar boek is inmiddels in het Duits vertaald. In januari 2017 is haar tweede boek Liefdesroep uitgekomen. Ook hierin geeft ze trainingen aan mensen die hun hart willen volgen en hun liefdesroep willen leven.

Wil je meer weten? www.hannahcuppen.nl