Inzicht en intenties vinden in een ademceremonie

Workshop | Woe 4 januari | Met Rolandjan van Mulligen


Deze dag aan het begin van het nieuwe jaar is een prachtige gelegenheid om naar binnen te gaan en te rade te gaan… Wat wil je nu echt dit komende jaar? Wat zijn je authentieke kwaliteiten en hartsverlangens en hoe mogen deze tot uiting komen in het jaar dat voor je ligt?

Hoe ziet de dag eruit?

De dag begint met het neerzetten van een mooi veld, waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn. Middels meditatie en oefeningen onderzoek je al voelend wat van binnen leeft en zo kom je steeds verder tot een heldere intentie.

Verbonden ademwerk
Het verbonden ademwerk dat volgt kun je zien als een transformatieve ceremonie die je aangaat met jezelf. Het opent deuren in jezelf waardoor je weer toegang krijgt tot een diep innerlijk weten, een oerkracht en onverschrokkenheid die nodig is om volledig vanuit je authentieke hart te leven – wat in je dagelijks leven best wat moed vraagt. Omdat de adem je in een diepere laag terecht laat komen, kunnen ook bepaalde emoties of vastzittende spanning loskomen. Veelal geven mensen aan dat ze zich na de sessie – die zo’n 2 uur duurt – ‘herboren’ voelen, een diep vredig gevoel hebben ervaren en/of belangrijke inzichten hebben gekregen.

Yin Yoga XL
Na de lunch (en misschien wel een dansje om het nieuwe jaar te vieren) kun je genieten van een extra lange Yin Yoga les van minimaal 2 uur. Een verstillende vorm van yoga om vanuit het hoofd diep in het lichaam te landen, alles te voelen, te doorvoelen en alles welkom te heten. Zo kunnen je inzichten en ervaringen van de ademsessie nog meer integreren.

Schrijfopdracht en sharing circle
Hierna doe je een schrijfopdracht, zodat je voor jezelf helder kunt verwoorden waar het nieuwe jaar over mag gaan. De dag eindigt met een sharing circle om de intenties, inzichten en ervaringen met elkaar te delen.

Alle details op een rij

Datum
Woensdag 4 januari 2023

Tijden
Van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 9:30 uur ben je welkom.

Kosten
€ 150,- inclusief koffie/thee, lunch en iets lekkers tussendoor.

Parkeren
€ 5,- per auto. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Ter plekke is dit helaas niet meer mogelijk. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

De plek
Deze workshop wordt gegeven in het Clubhuis van de Villa.

Over Rolandjan van Mulligen

Rolandjan van Mulligen is ademcoach, yogadocent en meditatie leraar. Hij begeleidt al velen jaren groepslessen, individuele sessies, workshops en retraites in binnen- en buitenland en geeft meer dan 10 jaar yoga- en ademwerk lessen.

Ademwerk is voor Rolandjan een directe manier om uit de mind te komen, het lichaam te voelen en het zelfhelend vermogen te activeren. Daarnaast ziet hij het werken met de adem als een ultieme manier om toegang te krijgen tot ons onderbewustzijn; wat ligt er nog in ons opgeslagen wat nog doorzien of doorvoelt wilt worden? Met veel plezier, aandacht en inspiratie deelt hij zijn passie voor ademwerk.