De zoektocht van Djon Louis Seedorf

Djon Louis Seedorf opende voorzichtig een deur en begon aan zijn eigen, persoonlijke zoektocht. Kleurrijk als hijzelf, ontstonden werken die dit weekend te zien zijn in de Villa op De Hoorneboeg.

Zijn pad liep dwars door veel contrasten: man en vrouw/ jong en oud/ hetero en LGBTI/ oost en west/ waarheid en leugen/ rijk en arm/ zwart en wit/ christen en islam.

Voorbij de uitersten die hij tegenkwam, omhelsde hij de vele ontdekkingen. De spanningsvelden tussen mens, natuur en onderbreking, van aaibaar en teder tot donker en koud.

‘In eerste instantie roept mijn werk herkenning op, en bij nadere beschouwing, hoop ik op deze plek weer iets ongrijpbaars achter te laten. Iets dat vragen oproept’.

Wanneer stap je Into the Wild – en wat vind je dan?

Reserveer van te voren je plek!

Reserveer van te voren je plek om verzekert te zijn dat je het werk kunt bekijken.

Zo reserveer je
1. stuur een mail aan art@djonlouis.com
2. Geef daarin aan:
• op welke dag je wilt komen: zaterdag 17 of zondag 18 juli?
• hoe laat je wilt komen – je kunt een half uur reserveren, steeds startend op het hele en halve uur (dus bv 10 uur of 10:30). De laatste ronde is vanaf 15:30 uur.
• met hoeveel mensen je komt
3. Je krijgt per mail een bevestiging toegestuurd of een suggestie voor een andere tijd
4. Fijn als je jouw tijdsslot ter harte neemt – vanwege Corona houden we het op deze manier veilig voor iedereen!

Kom je met de auto?
Vergeet dan niet om een parkeerkaart te kopen (€ 5,00). Zijn deze uitverkocht? Je kunt dan parkeren bij landgoed Zonnestraal. Dat ligt vlakbij en via een wandeling van ongeveer 10 tot 15 minuten ben je op De Hoorneboeg.

Tarieven
De expositie is kosteloos te bezoeken.
€ 5,00 Parkeren – alleen vooraf en online te reserveren!

Tijden
Zaterdag 17 en zondag 18 juli 10 tot 16 uur
In de Villa op De Hoorneboeg (5 minuten lopen vanaf onze parkeerplaats)

Dit hele weekend kun je into the wild...

Het verhaal over Chris McCandless – met zijn vastberaden zoektocht naar vrijheid en volledig onafhankelijk te kunnen leven in de natuur – raakt bij ons allerlei snaren.

Liftend en lopend, met weinig om op terug te vallen en met zo nu en dan toevallige ontmoetingen met opmerkelijke anderen, wakkert hij een onrustig vlammetje aan dat je vertelt dat het ook anders kan – het leven.

Waar ben je eigenlijk echt thuis? Wat houdt verbinding in en wat brengt je dat? En de natuur… zoiets groots en moois, maar hoeveel weten we er eigenlijk nog van?

Daarom organiseren we een heel weekend met verhalen, muziek, kunst, workshops, gezamenlijk eten en natuurlijk de film!

En als je wilt, kan je ook nog blijven slapen…