In de Luwte

Tussen de bomen en aan de rand van de hei ligt deze voormalige bibliotheek.

De werkruimte heeft een mooie, houten vloer en een hoog plafond. Door de grote ramen in de tuindeuren komt veel licht naar binnen.

Je kunt hier op verschillende manieren werken, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de yogastoelen of meditatiekussens. Natuurlijk hebben we ook gewone stoelen voor je. Vertel ons je ideeën, dan zorgen wij ervoor dat het voor je klaarstaat.

Verspreid door de ruimte vind je verschillende zitjes, zodat je als deelnemer bijvoorbeeld even afzonderlijk de ruimte kunt opzoeken voor een opdracht.

Als het mooi weer is, kun je ook prima een deel van je programma hier buiten in de tuin en op het terras afwerken.

15
25
80

In de serre staat een grote houten tafel waar je met je hele team rondom kunt zitten, bijvoorbeeld voor een overleg of de lunch.

In het halletje vind je een pantry en de toegang tot de toiletten. En natuurlijk kun je hier je jas ophangen in een garderobe.

Neem af en toe heel even de tijd om even je neus buiten de deur te steken… was je daarvoor immers eigenlijk niet gekomen?

15
25
45

Een meerdaagse bijeenkomst?

In de Luwte heeft zelf geen slaapkamers, maar door de week hebben we regelmatig kamers vrij in Aan de hei, dus is het ook mogelijk om een meerdaagse training met overnachting aan te bieden.

In het weekend lukt deze combinatie niet, maar kunnen we wel de zolder van de Villa aanbieden om te overnachten (4 personen), het logement boven de ciderij (3 personen) en mooie bed & breakfasts in de buurt voor je boeken.