In de Luwte

Tussen de bomen en aan de rand van de hei, ligt deze voormalige bibliotheek. Het is een fijne, stille plek met veel privacy voor je groep.

De trainingsruimte

In de Luwte draagt voor ons altijd een klein tikje heiligheid met zich mee. Misschien komt het door de bel aan de gevel die klaar lijkt te hangen om iedereen weer bijeen te roepen, door het hoge plafond of het muurtableau met de engel?

De ruimte heeft een mooie, houten vloer met een behaaglijk kleed. In de grote kast liggen meditatiekussens en lekkere dekens voor je klaar. We hebben ook yoga-matjes, yogastoelen en gewone stoelen voor je om te gebruiken. Door de grote ramen in de tuindeuren komt veel licht naar binnen.

Voor oefeningen of gesprekken in een kleiner gezelschap kun je gebruik maken van de zitjes rondom.

Voordat je deze ruimte betreedt, vragen we je overigens altijd om je schoenen uit te doen.

15
25
20
80

De serre

De serre is een prima plek om je groep te ontvangen, koffie te drinken en te lunchen.

Schuif hier lekker aan op de bank of pak een stoel rond de grote, houten tafel. Met een mooi uitzicht op de tuin en het bos hoef je van buiten niets te missen.

Via de serre kom je bij de toiletten, de garderobe en de pantry. Koffie en thee staan hier altijd voor je klaar.

Meerdaagse training of retreat?

In de Luwte heeft zelf geen slaapkamers, maar door de week hebben we regelmatig kamers vrij in Aan de hei, dus is het ook mogelijk om een meerdaagse training met overnachting aan te bieden.

In het weekend lukt deze combinatie niet, maar kunnen we wel de zolder van de Villa aanbieden om te overnachten (4 personen), het logement boven de ciderij (3 personen) en mooie bed & breakfasts in de buurt voor je boeken.

Naar buiten

De bibliotheek heeft een eigen tuin. Zowel aan de voor- als aan de achterkant kun je in de zomer lekker buiten zitten en met je blote voeten door het gras lopen.

De heuvel ligt vlakbij en via een hekje ben je zo bij de heide voor als je zin hebt in een wat langere wandeling.