Hoe beleef jij de plek?

Hoe beleven anderen de plek? We vroegen Nico Koopmans van PEOPLE Unlimited naar zijn ervaringen van het afgelopen jaar. Voor ons extra interessant, omdat hij de De Hoorneboeg al jaren kent.

‘Wij komen sinds 2007 met plezier en succes op De Hoorneboeg. Wij verzorgen hier al jaren een tweetal trainingen met een open-inschrijving: de intensieve persoonlijke training Mastering your Excellence waarin wij aan 12 deelnemers de training verzorgen en de intensieve persoonlijk leiderschap training Mastering your Leadership. In deze training zijn 18 gevulde deelnemersplaatsen. In de toekomst willen wij ook Mastering your Success op De Hoorneboeg gaan verzorgen.

De deelnemers en assistenten sliepen voorheen in De Schuur, Deel en Stalheim. Deze gebouwen zijn nu omgedoopt tot Aan de Hei met de Boszaal en de Heizaal met daarin een complete  sauna. Ook trainden wij in De Bibliotheek. Dit gebouw heet nu In de Luwte. Namen die aansluiten bij de grote veranderingen die plaatsvonden.

Na de grondige en geweldige renovatie in 2018 is het verzorgen van trainen aan onze klanten op De Hoorneboeg nog prettiger geworden: Je merkt aan de materialen en de vormgeving dat er door mensen met veel liefde is verbouwd. De zalen zijn licht en ruim door diverse toepassingen en de modernisering van de voorzieningen nu echt goed.

Buitenplaats De Hoorneboeg ligt heel centraal én toch ook lekker afgelegen in een oud bos en aan de prachtige heide. En je merkt aan de deelnemers dat ze nu veel energie hebben tijdens de training door een goede nachtrust aldaar en de heerlijke gezonde maaltijden uit de volledig nieuwe keuken en kookwijze in deze natuurlijke omgeving. De catering is super goed, gezond, gevarieerd en voedzaam. Wij hebben voor heel 2019 al weer al onze dagen vastgelegd’.