Heidagen

Samen een dag op pad kan mooie dingen opleveren. Zoek je hulp hierbij?
We kunnen je dag volledig verzorgen, inclusief een geschikte trainer, creatieve workshop of buitenactiviteit.
Kijk hier wat we voor je kunnen doen!

Workshops, activiteiten en inspiratie

De Hoorneboeg nodigt uit om verder te kijken. Vormen waar je zelf misschien niet in eerste instantie aan denkt, kunnen daarbij helpen.

Soms om te ontspannen, zoals een sportieve mountainbike-tour door de bossen. Soms om weer even te ervaren hoe het is om vanuit jezelf iets concreets tot stand te brengen door bijvoorbeeld je eigen fles Hoorneboegse cider te maken.

Een avond rond het kampvuur brengt weer een heel eigen sfeer en andere gesprekken op gang en het verhaal van de imker over zijn bijenvolken raakt altijd weer ergens een snaar over een organisatie.
Bekijk hier wat we voor je kunnen doen!

Trainers

We hebben een breed netwerk van professionele, ervaren trainers die je kunnen helpen te reflecteren op de situatie, doelen te verhelderen en veranderingen in beweging te zetten.

Uit eigen ervaring weten we hoe waardevol het is om van tijd tot tijd met het team samen te komen en stil te staan bij bijvoorbeeld je diepere motivatie, de onderlinge samenwerking en het houden van balans. Of zoeken we naar een manier om een bepaald idee een stap verder te krijgen.

Als je ons kunt vertellen waar jouw behoefte ligt en die van je organisatie, doen we je graag suggesties.

Eten en drinken van de tuinman

Vanaf het moment dat je binnenkomt tot je weer weggaat staan thee, koffie en iets lekkers voor je klaar. Uiteraard kunnen we ook een lekkere lunch of diner voor je maken, als het even kan met groenten uit onze eigen moestuin.

Maak ook kennis met onze versgebakken taart! Die gaat vaak op tot de laatste kruimel…

We vertellen je graag over de mogelijkheden!

Alles wat je nodig hebt

Van flip-over tot een beamer, we regelen het graag voor je.

Trek er zelf op uit

De frisse lucht hier is al geregeld :) dus dat kan altijd!