Heidagen Workshops en Activiteiten

Op De Hoorneboeg is heel veel mogelijk. Je training verrijken met een activiteit met verdieping? Kijk op deze pagina naar het aanbod van workshops en activiteiten. Ze kunnen net dat beetje extra geven aan je bijzondere dag. Wil je meer weten over het inzetten van deze activiteit, neem contact met ons op!

Talentenspeurtocht

Duur: 2 uur Pak jouw innerlijk kompas en kom mee op speurtocht naar jouw eigen kracht! Je vertrekt met nieuwsgierigheid en komt terug met een boekje vol persoonlijke inzichten. Wij gaan op zoek naar jouw kwaliteiten, valkuilen en hulpbronnen. Een verrassende wandeling door de natuur. Je wordt op deze ontdekkingstocht begeleidt door een ervaren coach van Leadership Dialogue.

Heartfulness

Duur: 1 of 2 uur For happy, healthy workspaces. Met behulp van Tai Chi en Chi Kung oefeningen zorgt Tim ervoor dat je weer gaat werken met je hart.

Leuke workshop

Met een nog leukere omschrijving

Merel

Als we drie workshops hebben van 1 persoon, kunnen we eventueel met dit soort blokken de persoon introduceren. Op die manier krijgt de pagina ook echt een persoonlijk gevoel. Snap je?
Dit hier rechts is uiteraard niet Merel, maar daar zou dan een foto van Merel komen 🙂

Portretfotografie

Duur: 1,5 uur Een andere kijk op je collega's. Een portret maken is een mooie manier om écht contact te maken met de ander. Deze workshop met Merel is bedoeld om je collega’s beter, en vooral op een ander niveau te leren kennen.

Creatief schrijven

Duur: 2,5 uur Uit je hoofd, in je pen. In deze workshop leert Merel je hoe je snel een goed verhaal kunt schijven, en hoe je een ‘writer’s block’ kunt doorbreken.

Brainstormen - genieten van de chaos

Duur: 4 uur Merel neemt je mee in een goede brainstorm. En die begint met CHAOS. Bij veel bedrijven wordt niet goed gebrainstormd. Er is vaak weinig tijd, waardoor men (te) snel to the point wil komen. Dus wat we in deze workshop gaan doen, is chaos creëren! Spelen, durven dromen, uit je comfort zone, weg van de gebaande paden. Je zult zien dat het niet alleen makkelijker wordt om toffe ideeën te bedenken, het is ook zo veel leuker dan met z’n allen aan een vergadertafel zitten en hopen dat er vanzelf iets gebeurt.

Alles wat je nodig hebt

Van flip-over tot een beamer, we regelen het graag voor je.

Trek er zelf op uit

De frisse lucht hier is al geregeld :) dus dat kan altijd!

Workshops, activiteiten en inspiratie

De Hoorneboeg nodigt uit om verder te kijken. Vormen waar je zelf misschien niet in eerste instantie aan denkt, kunnen daarbij helpen.

Soms om te ontspannen, zoals een sportieve mountainbike-tour door de bossen. Soms om weer even te ervaren hoe het is om vanuit jezelf iets concreets tot stand te brengen door bijvoorbeeld je eigen fles Hoorneboegse cider te maken.

Een avond rond het kampvuur brengt weer een heel eigen sfeer en andere gesprekken op gang en het verhaal van de imker over zijn bijenvolken raakt altijd weer ergens een snaar over een organisatie.
Bekijk hier wat we voor je kunnen doen!

Eten en drinken van de tuinman

Vanaf het moment dat je binnenkomt tot je weer weggaat staan thee, koffie en iets lekkers voor je klaar. Uiteraard kunnen we ook een lekkere lunch of diner voor je maken, als het even kan met groenten uit onze eigen moestuin.

Maak ook kennis met onze versgebakken taart! Die gaat vaak op tot de laatste kruimel…

We vertellen je graag over de mogelijkheden!