Om te werken aan je idealen

Als je iets wilt veranderen, kan het erg helpen om jezelf zo nu en dan weer te herinneren waar het je ook alweer om ging.
We willen je graag helpen om je idealen levend te houden en vorm te geven.

De groene flex-plek

Het principe is vast bekend!

Je deelt een ruimte met een aantal anderen (maak vooral ook even tijd voor een praatje…), maar als je een plek helemaal alleen voor jezelf zoekt zou je ook bij onze coachplekken kunnen kijken. Misschien is een pipowagen namelijk wat je zoekt?

Je hebt altijd een eigen tafel om aan te werken, de hele dag door lekkere koffie en thee met iets lekkers erbij en tussendoor verzorgt restaurant Bij de Tuinman je met een lunch. Buiten zijn er plekken om even te lummelen en wandelen kan altijd!

Hoe werkt het?

Als je je herkent in onze missie om anderen te helpen verbinding te vinden met zichzelf, anderen en zorg te dragen voor de wereld dan maken we graag kennis met je. We zijn namelijk altijd benieuwd of hetgeen waar jij mee bezig bent, misschien ook anderen in ons netwerk of onszelf verder kan helpen. Dat kan op allerlei manieren zijn, dus laat het graag weten als dit bij je zou passen!

We bieden je dan een dag in de week een plek – meestal in het Clubhuis van de Villa. Je hebt dan een ruime werkplek, de hele dag door koffie en thee en natuurlijk razendsnelle wifi…

Laat ons weten als je dit wat lijkt, dan sturen we je onze tarieven op (je zit dan natuurlijk nog nergens aan vast) en verdere details.