Goed zoals je bent

Workshop | Zo 22 januari | Frederike Mewe


Onze maatschappij dwingt ons veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en alles perfect te doen. We zijn meer bezig met verwachtingen van anderen dan ons af te vragen wat we zelf willen. Dit kan zorgen voor onzekerheid en zelftwijfel. In deze workshop leer je hoe je je zelfvertrouwen versterkt en hoe je bij jezelf kunt blijven.

Hoe ziet de dag eruit?

Waarom wil je alles perfect doen, leg je de lat hoog en ervaar je overprikkeling en stress? Hoe werkt het innerlijke kritische stemmetje dat je vaak klein houdt en vergelijkt met anderen? Hoe komt het dat vrouwen meer last hebben van onzekerheid dan mannen? En het belangrijkste: wat kun je doen om je zelfvertrouwen te versterken en dicht bij jezelf te blijven?

Frederike begeleidt je tijdens de workshop op een nuchtere en liefdevolle manier. Aan de hand van kennis van de psychologie, voorbeelden uit de praktijk en mooie oefeningen word je aan het denken gezet over jezelf, je patronen en de keuzes die je maakt. Op een leuke en luchtige manier word je geïnspireerd om vriendelijker naar jezelf te kijken en ervaar je dat je niet de enige bent die dit herkent. Je ontvangt niet alleen waardevolle inzichten, maar je doet ook ervaringen op waarmee je leert jouw innerlijke kritische stemmetje te temmen en milder voor jezelf te zijn.

Deze workshop is interessant voor vrouwen die interesse hebben in zelfontwikkeling en benieuwd zijn hoe ze minder streng voor zichzelf kunnen zijn en meer op zichzelf kunnen vertrouwen.

Alle details op een rij

Datum
Zondag 22 januari 2023

Tijden
Van 14:00 tot 16:30 uur. Vanaf 13:30 uur ben je welkom.

Kosten
€ 50,- inclusief koffie/thee en iets lekkers tussendoor.

Parkeren
€ 5,- per auto. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Ter plekke is dit helaas niet meer mogelijk. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

De plek
Deze workshop wordt gegeven in het Clubhuis van de Villa.

Over Frederike Mewe

Voelen dat je hier helemaal mag zijn. Dat is wat Frederike de vrouwen die ze ziet, wil meegeven. Op een liefdevolle, nuchtere manier inspireert ze je om beter naar jezelf te luisteren en krachtige keuzes te maken. Je wegen te laten vinden die beter passen bij de persoon die je van nature bent en waar je gelukkiger van wordt.

Sinds 2000 is Frederike werkzaam als (holistisch) psycholoog en coach. Ze heeft een praktijk in Haarlem en geeft coaching, groepstrajecten en retraites. In maart verscheen haar boek Goed zoals je bent, de psychologie van zelfvertrouwen, wat inmiddels in de 6e druk is verschenen. Eind maart geeft Frederike samen met yoga- en ademdocent Susan Wouters ook de training Thuiskomen bij jezelf op de Hoorneboeg.