De tipi

Aan de rand van de heuvel staat onze tipi.

Onder het tentdoek, met het geruis van de wind door de bomen op de achtergrond, zit je hier met elkaar rond het vuur…

De Tipi

Het is bijzonder om in de tipi te zitten door de ronde vorm, het vuur waar je omheen zit en de geluiden van buiten. Hier op De Hoorneboeg hebben we de tipi bovendien ook lekker comfortabel gemaakt voor je met zes fijne stoelen, kleurrijke en warme kleden en de mogelijkheid de vloerverwarming aan te zetten als een vuur niet bij de aard van je bijeenkomst past.

In de keukenhoek kun je allerlei soorten thee en koffie maken, ook je eigen cappuccino als je wilt. Een kleine koelkast zorgt voor koele drankjes.

In de tipi worden regelmatig sjamanistische ceremonies gehouden die de plek laden met energie die uitnodigt tot diepgang.

Behalve comfortabele stoelen (6 – 8), hebben we houten bankjes en (meditatie)kussens zodat je hier met een groep van 15 personen kunt zitten.

Wil je meerdere dagen blijven? Dat kan bijvoorbeeld (op doordeweekse dagen) in Aan de Hei, maar ook In de Villa en het logement van de Ciderij zijn fijne opties. En overnachten in de tipi? Het lijkt menigeen geweldig, maar kan helaas niet!

6
8 (15)
20