De Heizaal

De Heizaal ligt in de voormalige schuur van de één van de boerderijen. De oude staldeuren zijn verwisseld door ramen, zodat het licht ruim binnenstroomt en je een prachtig zicht hebt op de tuin en de heide.

Bij mooi weer kun je ook één van de oude staldeuren openen en loop je direct de tuin in.

Je kunt hier gebruik maken van stoelen die we op verschillende manieren voor je neer kunnen zetten. Wil je (een deel van de dag) aan tafel zitten? Dat kan in de bibliotheek die je ook altijd tot je beschikking hebt als je te gast bent in de Heizaal.

Heb je een beamer met scherm, een geluidsinstallatie of een flip-over nodig? We zetten het graag voor je klaar. Ook als je andere plannen hebt, denken we graag met je mee!

De bibliotheek

Direct na de ingang stap je via een lichte hal de bibliotheek binnen. Hier kun je aanschuiven rond twee grote tafels of op een plek zoeken op de bank naast de kachel.

De bibliotheek heeft een eigen pantry met altijd een verse kop koffie of thee en gekoelde dranken. In een aansluitende hal vind je de toiletten.

De Heizaal ligt direct naast de bibliotheek en de Boszaal is binnendoor bereikbaar via een overdekt portaal. Als je beide locaties tot je beschikking hebt, loop je dus heel gemakkelijk heen en weer.