Dance & yogaretreat met dj Isis

Een unieke ervaring met niemand minder dan Dj Isis. Samen met Monique Jansse, yogadocent en medeoprichter van De Hoorneboeg, geeft zij dit unieke kleinschalige Dance & Yogaretreat met ecstatic dance, een ligconcert en yoga.

Tijdens deze retreat ga je o.a. de kracht van muziek en beweging ervaren tijdens een ecstatic dance sessie. Ook kun je ervaren wat een meditatief ligconcert met je kan doen (hiervoor won Isis in 2018 nog een prijs tijdens de Museumnacht!). En de volgende ochtend neemt Monique je mee in een fijne vinyasa flow les en kun je nagenieten in de waanzinnige natuur van bos en hei.

PROGRAMMA

Op zaterdag ben je welkom vanaf 14:00. Je kunt dan nog wandelen in de omgeving, de sauna in of een massage boeken. Einde van de middag gaan we dansen op de beats van Dj Isis in de heizaal, die via een megagroot raam uitkijkt op de omringende natuur. ’s Avonds eten we een heerlijke vegamaaltijd van onze healthchef. Daarna staat er nog een meditatief ligconcert op het programma. De volgende dag beginnen we met een fijne flow yogales om helemaal in je lijf te komen, waarna we afsluiten met een gezamenlijke brunch. Misschien wil je nog even de natuur in gaan of ben je langzaam weer klaar huiswaarts te keren. Helder, fris en zeker voldaan!

Meer informatie en aanmelden

Deze retreat wordt georganiseerd door Happy Soul Travel. Kijk hier voor meer informatie, ook kun je je via hen aanmelden!

Over dj Isis

Isis van der Wel, beter bekend als Dj (100%) Isis, is al bijna 30 jaar Nederlands bekendste vrouwelijke dance dj. In de jaren ’90 verwierf ze landelijke bekendheid als pionier in de hedendaagse dj cultuur. Sindsdien heeft ze in die hoedanigheid de hele wereld over gereisd. De afgelopen 10 jaar heeft Isis zich steeds verder toegelegd op de helende werking van muziek. Enerzijds door de werking van ceremonie te verkennen, anderzijds door te experimenteren met alternatieve muziekbeleving waaronder Ecstatic dance sessies en meditatieve ‘liggende’ luisterconcerten. Met die laatste toevoeging maakte Isis met haar ligconcert onderdeel uit van een prijswinnend programma tijden de Museumnacht van 2018 tijdens de expositie ‘Het leven van Buddha’ in de Nieuwe Kerk te Amsterdam.

Over Monique Jansse

Monique is naast de oprichter van Happy Soul Travel, waarin ze haar grote passie voor reizen en persoonlijke ontwikkelingen combineert, ook yogadocente. Zij volgde haar opleiding tot vinyasa en yin docent bij De Nieuwe Yogaschool. Daar geeft zij ook de beginnerscursus samen met Johan Noorloos. “Yoga is voor mij een levenshouding. Het leert mij om contact te maken met mijn lichaam en geest. Het is de perfecte voeding voor beide.” Tevens is zij een van de medeoprichters van Buitenplaats De Hoorneboeg, waarmee een van haar dromen uit is gekomen, namelijk het vormgeven en ontwikkelen van een eigen retreatlocatie.