Bosbios op De Hoorneboeg!

Door een samenwerking met Cinetree, afgelopen winter, raakten we helemaal verslingerd aan hun mooie films en voor we het wisten hadden we een plan voor een zomerbios in het bos!

We zien het al helemaal voor ons...

Een groot scherm tussen de bomen en zodra de schemering invalt samen films kijken waar je hart vanzelf warm van wordt, die je hoop geven of juist stof tot nadenken.

Een bijzondere avond in een andere wereld met films die iets in je wakker maken. En om de inspiratie nog een extra zetje mee te geven, maken we rond ieder verhaal een extra programma met muziek of iemand die iets extra’s komt vertellen én kan je vooraf altijd komen eten.

En het was moeilijk kiezen, … maar we zijn eruit! We gaan graag voor inhoud, maar er zijn er ook een paar die we gewoon kiezen omdat ze nu eenmaal heel erg mooi zijn…

Into the wild

Zaterdag 17 juli - met vooraf een daghap die in de buurt voor je bij elkaar is gezocht - een klein beetje zoals Alexander Supertramp dat deed...

I am Greta

Vrijdag 6 augustus - met een klimaatpositief diner, bijpassende ciders én een praatje over een van de thema's in de film.

The biggest little farm

Zaterdag 7 augustus - met een klimaatpositief diner, bijpassende ciders én een praatje over een van de thema's in de film.

Hors Normes

Woensdag 18 augustus - met een praatje over een van de thema's in de film. Eten en drinken kun je deze avond ophalen bij verschillende to-go's in de moestuin.

Woman

Donderdag 19 augustus - Met een praatje over een van de thema's uit de film. Eten en drinken kun je deze avond ophalen bij verschillende to-go's in de moestuin.

The Notebook

Vrijdag 20 augustus - Met vooraf nog een mooi programma (we hebben het bijna rond!). Eten en drinken kun je deze avond ophalen bij verschillende to-go's in de moestuin.

Babyteeth

Zaterdag 21 augustus - Met vooraf nog een mooi programma (we hebben het bijna rond!). Eten en drinken kun je deze avond ophalen bij verschillende to-go's in de moestuin.

... we zijn er bijna uit!

Zondag 22 augustus - Met vooraf nog een mooi programma (we hebben het bijna rond!). Eten en drinken kun je deze avond ophalen bij verschillende to-go's in de moestuin.

De kinderen van juf Kiet

Vrijdag 10 september - Onderwijs in de spotlights! Met een inspirerend praatje vooraf en een daghap van Bij de Tuinman.

Down to Earth

Zaterdag 11 september - Met een inspirerend praatje vooraf en een daghap van Bij de Tuinman.

Samen maken we er iets moois van

We vinden het heel leuk om dit avontuur aan te gaan met Cinetree, het platform met mooie films ‘die je langer bijblijven dan ze duren’. Cinetree heeft een prachtig filmaanbod waar we ons erg bij thuis voelen én natuurlijk heel veel kennis over al die verhalen. Zo bedachten we samen een mooi programma waarin ‘verbinden’ steeds de rode draad is. Verder helpen ze ons op meerdere vlakken met de organisatie van dit avontuur – kijk op hun site voor andere mooie filmfestivals!

Restaurant Bij de Tuinman is ook bij dit project weer een enthousiaste ‘partner in crime’ boordevol leuke ideeën over eten en drinken. Als het even kan helemaal passend bij de film.

Ook op De Hoorneboeg te vinden: Elegast Distillery. Voor of na de film kun je ciders komen proeven – gebotteld op De Hoorneboeg en gemaakt van fruit uit oude hoogstamboomgaarden uit de buurt.

We hadden deze bosbios niet kunnen organiseren zonder de steun van het Stadsfonds Hilversum. Veel dank voor een bijdrage! Zo kunnen we een aantal zaken aanschaffen die nu eenmaal onontbeerlijk zijn als je films wilt laten zien op het witte doek – helemaal buiten…!

Samen maken we er iets moois van!