Down to Earth

Nederland – 2015

In 2010 verhuizen Renata Heinen en Rolf Winters met hun drie kinderen naar een indianenstam in Noord-Amerika. Daar wonen zij enkele jaren, afgezonderd aan de oever van Lake Michigan, zonder stromend water of elektriciteit. ‘Een natuurlijk leven’, zo zeggen ze zelf.

Ze worden voorgesteld aan Nowaten – ‘hij die luistert’. Deze tachtigjarige medicijnman inspireert Renata en Rolf met zijn wijze woorden om ook op zoek te gaan naar andere Earth Keepers – wijze mensen die een verbinding hebben met al wat leeft. Wat volgt is een wereldreis, op zoek naar deze redders van de aarde.

De documentaire is een ode aan de natuur, vol prachtige beelden en ontmoetingen met bijzondere mensen waar de wijsheid vanaf straalt – helemaal zichzelf en in volle verbinding met hun omgeving – helemaal Down to Earth.

HIER VIND JE DE TRAILER

Zaterdag 11 september

Tarieven
€ 17,50 Film
€ 37,50 Film + Tuinmanshap
€ 22,50 Borreltas
€ 5,00 Parkeren – alleen vooraf en online te reserveren!

Eten en drinken deze avond
Tuinmanshap – een fijn gerecht met groenten in de hoofdrol!

Tijden
17:00 Tuinmanshap bij Bij de Tuinman
19:30 – 22:15 Filmavond – met vooraf een voorprogramma van Sven Goedbloed

Sven Goedbloed - over je innerlijke natuur

Als sjamanistisch begeleider organiseert Sven ceremonies waarin planten, dieren en dromen je helpen om je bewustzijn te verdiepen. ‘Daar word je wakker van’, aldus Sven.

De film van deze avond, Down to Earth, laat je kennismaken met een aantal bijzondere mensen met een sterke innerlijke natuur. Die stem, die in ieder van ons zit, is voor iedereen opnieuw te ontdekken. Als inleiding neemt Sven je mee in op een korte, gegronde spirituele reis die je laat ervaren waar je deze kunt zoeken.

Samen met Sara Hermanides is Sven ‘In the heart of change’. Samen zetten ze zich in voor ‘real movers’; leiders en particulieren die een transitie echt aan willen gaan.