Blue Valentine

VS – 2010

Cindy en Dean – ooit gepassioneerd verliefd op elkaar – zien nu na jaren samen te zijn geweest hun huwelijk langzaam uiteenvallen. Met de hoop de situatie op te lossen boeken zij samen een hotelkamer, waar zij terugkijken op hun ontmoeting.

Laat Ryan Gosling en Michelle Williams de mislukking van de Amerikaanse maakbaarheid aan je tonen, en de menselijke durf je leven met iemand te delen – in sickness and in health, for better or for worse.

HIER VIND JE DE TRAILER
Met: Ryan Gosling, Michelle Williams

Zaterdag 21 augustus

Tarieven
€ 17,50 Film
€ 22,50 Borreltas
€ 5,00 Parkeren – alleen vooraf en online te reserveren!

Eten en drinken deze avond
Eten en borrelen in de moestuin… deze avond woekert ons terras gezellig voort in de moestuin! Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… Haal je Tuinmanshap af bij het To-Go luik, proef een cider bij de Ciderbar, haal een moestuin-cocktail bij onze nieuwe mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig – kom gewoon lekker aanwaaien.

Tijden
18:00 – 20:15 Eten en borrelen in de moestuin
20:30 – 23:30 Filmavond – met een introductie door Paulien Timmer

Paulien Timmer - over echte liefde

Paulien Timmer interviewde op 23-jarige leeftijd 100 stellen die langer dan 40 jaar gelukkig getrouwd waren. Daarover schreef ze het boek, Lang+Gelukkig, met 18 èchte liefdesverhalen. Nu helpt ze meiden die twijfelen over hun relatie. Paulien is de vrouw van Arjen Meeuwsen – de cidermaker van De Hoorneboeg.

‘Het beeld dat we van liefde hebben is zo klein, en angstig. Het is volledig gericht op genoeg MOETEN voelen, de ware MOETEN vinden. Je daarop richten maakt je niet alleen super ongelukkig, het werkt ook gewoon echt niet. Liefde is zoveel meer, zoveel groter en mooier en rijker. Als je dát eenmaal echt ziet en hebt gevoeld, verandert je leven. Je gaat van leven in angst, naar leven in liefde. En dat gun ik iedereen.’

Op deze avond neemt Paulien je mee in de wereld van echte liefde. Wat is het beeld dat we krijgen van (romantische) films? Klopt dat wel? Wat helpt om gelukkig te zijn in een relatie?