Babyteeth

Australië – 2019

Babyteeth is een verrassende film van Shannon Murphy (Killing Eve): een eigenzinnig en bitterzoet verhaal over de zieke Milla en haar eerste grote liefde.

Henry en Anna’s grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hun 16-jarige dochter ernstig ziek blijkt. Wanneer Milla (Eliza Scanlen, Little Woman) en de rebelse Moses (Toby Wallace) elkaar bij toeval ontmoeten, ontstaat er direct een bijzondere band tussen de twee tegenpolen. Haar ouders zijn in shock door de komst van Milla’s nieuwe vriendje, maar gooien alle pedagogische strategieën overboord om hun dochter gelukkig te zien.

Met niets meer te verliezen stort Milla zich op het leven, maar hoe ver ga je voor de liefde?

HIER VIND JE DE TRAILER

Met: Eliza Scanlen, Michelle Lotters, Toby Wallace

Donderdag 19 augustus

Tarieven
€ 17,50 Film
€ 22,50 Borreltas
€ 5,00 Parkeren – alleen vooraf en online te reserveren!

Eten en drinken deze avond
Eten en borrelen in de moestuin… deze avond woekert ons terras gezellig voort in de moestuin! Tussen de venkel, de bietjes en de geurige kruiden maken we fijne en sfeervolle zitplekjes… Haal je Tuinmanshap af bij het To-Go luik, proef een cider bij de Ciderbar, haal een moestuin-cocktail bij onze nieuwe mobiele buitenbar en geniet van de boslucht! Reserveren is niet nodig – kom gewoon lekker aanwaaien.

Tijden
18:00 – 20:15 Eten en borrelen in de moestuin
20:30 – 23:30 Filmavond – met een introductie door Juriaan Galavazi

Juriaan Galavazi - over wat je lijf je kan vertellen

Ben je bereid om datgene dat zich voordoet in jouw leven, te ontvangen precies zoals het je gegeven wordt, ook al is het niet helemaal in de verpakking zoals je het graag gewild had?’ Juriaan Galavazi – holistisch arts, schrijver en coach – neemt je vooraf mee met deze vraag.

Je lijf en het leven is niet tegen jou, het is er vóór jou. Ben je in staat om daar nieuwsgierig naar te zijn en jezelf de vraag te stellen: ‘Stel, stel dat dit gevoel of deze gebeurtenis in essentie bedoeld is om mij te helpen? Dat het bedoeld is om mij iets te vertellen, zodat ik er iets uit kan leren, kan groeien en ontwikkelen? En wat zou dat zijn?’

Een bijzondere vraag om over na te denken. Het laat je bovendien een ander perspectief zien op je leven, eentje waarin je een andere relatie met jezelf kunt opbouwen. Door regelmatig nieuwsgierig te zijn naar je lijf en jezelf oprecht af te vragen wat het je wil vertellen, kan je eerder bijsturen naar wat goed en kloppend is in jouw leven. Ongeacht de omstandigheden…