Een plek voor jouw bedrijf of organisatie

Wil je met je team weg van alledag? We hebben prachtige locaties voor je, midden in de natuur, ieder met een eigen karakter en op het praktische vlak van alles voorzien.

Of je nu met zijn tweeën bent of een grotere groep, iets zoekt voor een paar uur of meerdere dagen wilt blijven, we helpen je graag verder!

Aan de Hei

Pal aan de hei staan twee stijlvol verbouwde, monumentale boerderijen waar je met een groep tot 50 personen of een kleiner gezelschap altijd een geschikte ruimte vindt waar je je goed kunt concentreren met je team.

Je kunt hier overnachten met een groep tot 26 personen.

50
26

In de Luwte

Deze locatie heeft een grote werkruimte die geschikt is voor een bijeenkomst tot 25 deelnemers. Aan de tafel in de serre kun je prima vergaderen of samen lunchen.

Je hebt altijd mooi uitzicht op de tuin en het bos en dankzij de andere ‘essentials’ (pantry, garderobe, toiletten) kun je hier de hele dag ongestoord werken.

25

In de Villa

Deze statige villa is ooit gebouwd als gastenverblijf. Tref elkaar hier midden in het bos voor een meeting, training (tot 40 deelnemers), debat of voorstelling (tot 75 gasten).

Op de zolder kun je werken en eventueel ook overnachten in een lichte en vriendelijke sfeer. Compleet met badkamer, een kleine keuken en twee slaapruimtes voor samen vier (eventueel vijf) personen.

6 - 12 - 20 - 75
4 (5)

Pipowagen

Zoek je een plek voor een kleiner gezelschap? In een pipowagen kun je geconcentreerd werken of overleggen.

Ze staan op een ruim veld tussen de bomen, compleet met balkonnetje voor de mooie dagen. Mooi wel met wifi.

4 (6)