Een plek voor jouw bedrijf of organisatie

Wil je met je gedachten of ideeën weg van alledag? We hebben prachtige locaties voor je, midden in de natuur, ieder met een eigen karakter en op het praktische vlak van alles voorzien.

Voel je je thuis bij onze missie, hou je je bezig met maatschappelijke thema’s, persoonlijk ontwikkeling, persoonlijk leiderschap of wil je op een andere manier inspireren? Dan helpen we je graag verder.

Vanwege het Coronavirus kun je met wat minder mensen in alle ruimtes dan anders. Je ziet het onder het 1,5m icoontje en alles waar we verder aan gedacht hebben, kun je hier vinden!

Aan de Hei

Pal aan de hei staan twee stijlvol verbouwde, monumentale boerderijen waar je met een groep tot 50 personen of een kleiner gezelschap altijd een geschikte ruimte vindt waar je je goed kunt concentreren met je team.

Je kunt hier overnachten met een groep tot 26 personen. Bekijk ook alle andere mogelijkheden om te overnachten op De Hoorneboeg, als je langer wilt blijven of als je groep groter is.

21 en 15
50
26

In de Luwte

Deze locatie heeft een grote werkruimte die geschikt is voor een bijeenkomst tot 25 deelnemers. Aan de tafel in de serre kun je prima vergaderen of samen lunchen.

Je hebt altijd mooi uitzicht op de tuin en het bos en dankzij de andere ‘essentials’ (pantry, garderobe, toiletten) kun je hier de hele dag ongestoord werken.

In de Luwte heeft zelf geen slaapkamers, maar we deze plek combineren met de andere overnachtingsmogelijkheden op De Hoorneboeg.

15
25

In de Villa

Deze statige villa is ooit gebouwd als gastenverblijf. Tref elkaar hier midden in het bos voor een meeting, training (tot 40 deelnemers), debat of voorstelling (tot 75 gasten).

Op de zolder kun je werken en eventueel ook overnachten in een lichte en vriendelijke sfeer. Compleet met badkamer, een kleine keuken en twee slaapruimtes voor samen vier (eventueel vijf) personen.

Is je groep groter? We kunnen deze plek combineren met de andere overnachtingsmogelijkheden op De Hoorneboeg.

5 - 9 - 12 - 23
6 - 12 - 20 - 80
4 (5)

Het Heihuis

Ooit woonde hier de schapenboer, maar nu is het een heerlijk en ruim huis waar je één of meerdere dagen kunt blijven.

Het Heihuis heeft een grote tafel, een huiselijke zithoek bij de open haard, je eigen keuken én 4 slaapkamers. Je kunt hier dus ook meerdere dagen blijven als je wilt.

Naast de woonkamer vind je nog een extra kamer met een bureau waar je ongestoord kunt werken, bellen of overleggen.

Wil je blijven overnachten? Je kunt het heihuis ook combineren met andere overnachtingsmogelijkheden op De Hoorneboeg.

8 -10
10
8
40

De tipi

Aan de rand van de heuvel staat onze tipi.

Onder het tentdoek, met het geruis van de wind door de bomen op de achtergrond, zit je hier rond de vuurplaats. Maak een vuur met elkaar, ga zitten en steek van wal…

Behalve bijzonder, is de tipi ook comfortabel met zes fijne stoelen, kleurrijke en warme kleden en de mogelijkheid de vloerverwarming aan te zetten als een vuur niet bij de aard van je bijeenkomst past.

In de keukenhoek kun je allerlei soorten thee en koffie maken, ook je eigen cappuccino als je wilt. Een kleine koelkast zorgt voor koele drankjes.

Behalve de stoelen, hebben we bankjes en (meditatie)kussens zodat je hier met een groep van 15 personen kunt zitten.

Ook de tipi kun je combineren met de andere overnachtingsmogelijkheden op De Hoorneboeg, zoals de slaapkamers in Aan de Hei, het Heihuis en heerlijke bedstedes op de zolder van de Villa.

6
8 (15)
20

Pipowagen

Zoek je een plek voor een kleiner gezelschap? In een pipowagen kun je geconcentreerd werken of overleggen.

Ze staan op een ruim veld tussen de bomen, compleet met balkonnetje voor de mooie dagen. Mooi wel met wifi.

Wil je langer blijven? Bekijk onze mogelijkheden om te blijven overnachten!

2
4 (6)