Een plek voor jezelf of met z'n tweeën

Een dag ongestoord werken in een heel andere omgeving kan heel productief zijn. Of juist weer nieuwe ideeën opleveren omdat je even van een afstand naar de zaak kunt kijken.
Ook als je met z’n tweeën wilt werken of juist de tijd en rust wilt hebben voor een diep gesprek hebben we fijne plekken voor je.

Werkplek In de Villa

Van maandag tot en met donderdag is In de Villa open voor mensen die van tijd tot een inspiratievolle plek zoeken om te werken en die zich verbonden voelen met onze doelen.

Neem je spullen mee (we hebben razendsnelle wifi) en schuif aan in onze huiskamer die ruimte biedt aan een meerdere werkplekken. Help jezelf aan koffie of thee, zoek een lekker taartje uit, blader door onze boeken top 10 van dit moment of pak weer eens heel ouderwets de krant.

Vind de rust en inspiratie die je nodig hebt. Wie weet wie weet wie je tegenkomt en tot welke wisselwerking dit leidt!

Stilte op zolder van de Villa

Onder de grote dakkapellen op de zolder van de Villa vind je lichte werkplekken. Vanuit het raam kijk je in de boomtoppen en over de heide. Hier kan niemand je storen. Zet je eigen muziek op, laat je geest de vrije loop en vergeet de tijd! Aan de grote tafel in het midden heb je eventueel ook de ruimte voor je creatieve materialen.

De zolder heeft verder een kleine keuken, een douche met toilet en ook twee slaapruimtes met ieder twee bedden. Je kunt hier dus ook meerdere dagen blijven, alleen of met nog drie anderen.

Concentratie in een pipo-wagen

De Hoorneboeg ligt midden in het bos en in een pipowagen beleef je dat eigenlijk op zijn best.

Als het mooi weer is zit je ook heerlijk op het balkonnetje en als het wat kouder wordt zit je binnen heel behaaglijk vanwege de kachel.

We hebben wifi… maar misschien is dat nou net niet je bedoeling? Schakel dan alles uit en verdiep je in waar het jou deze dag om gaat!