Een plek voor jezelf of met z'n tweeën

Een dag ongestoord werken in een heel andere omgeving kan heel productief zijn. Of juist weer nieuwe ideeën opleveren omdat je even van een afstand naar de zaak kunt kijken.
Ook als je met z’n tweeën wilt werken of juist de tijd en rust wilt hebben voor een diep gesprek hebben we fijne plekken voor je.

Stilte op zolder van de Villa

Vanuit de grote dakkapellen op de zolder van de Villa kijk je vanuit het raam in de boomtoppen en over de heide. Hier kan niemand je storen. Zet je eigen muziek op, laat je geest de vrije loop en vergeet de tijd! Aan de grote tafel in het midden heb je eventueel ook de ruimte voor je creatieve materialen.

De zolder heeft verder een kleine keuken, een douche met toilet en ook twee slaapruimtes met ieder twee bedden. Je kunt hier dus ook meerdere dagen blijven, alleen of met nog drie anderen.

Concentratie in een pipo-wagen

De Hoorneboeg ligt midden in het bos en in een pipowagen beleef je dat eigenlijk op zijn best.

Als het mooi weer is zit je ook heerlijk op het balkonnetje en als het wat kouder wordt zit je binnen heel behaaglijk vanwege de kachel.

We hebben wifi… maar misschien is dat nou net niet je bedoeling? Schakel dan alles uit en verdiep je in waar het jou deze dag om gaat!